מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מיני מעקף אחרי שנתיים ו8 חודשיםיוסף29/09/2022
היי אני אחרי מיני מעקף שנתיים ו8 חודשים ירדתי 58 קילו עד עכשיו והמשקל תקוע עולה קילו מוריד קילו תלוי בנוזלים אחרי 10 חודשים מהניתוח נכנסתי להריון וילדתי ואחרי המשכתי לרדת ועצרתי עכשיו התאבון אחרי ההנקה חזר בגדול אני ממש רוצה לדעת
האם הקיבה מתרחבת ואם כן אז אחזור לעחות במשקל?
האם העצירה במשקל זה לתמיד שלא אמשיך לרדת?
האם יש משהו שיכול לעזור לי להמשיך לרדת?
אני ממש מתוסכלת ולא רוצה להיתאכזב מהניתוח הגעתי לתוצאות ממש מרוצה מהם..
הייתי 120 ועכשיו אני שוקלת 62.8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי הריון ולידה
ד"ר אסנת רזיאל11/10/2022הירידה שלך מצויינת. כעת שווה לחזור למעקב דיאטנית, לעשות בדיקות דם של ביקורת כולל רמות ויטמינים, להתאמן פעמיים שלוש בשבוע אימוני כח או פילטיס, להקפיד על שינה טובה והפגת מתחים וכן ביקורת של כירורג בריאטרי אחת לחצי שנה עד שנה עם בדיקות דם. תוכלי לתאם אלי תור ליעוץ ונראה יחדיו מה עוד ניתן לעשות כדי דתהיי מרוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)