מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אוזמפיק לחולה דיאליזהאורי19/01/2023
שלום רב, אני חולה דיאליזה עם משקל עודף. כדי שאוכל לעבור השתלת כליה, אני חייב להוריד ממשקלי. רציתי להשתמש באוזמפיק להרזיה, אבל לא קיבלתי אישור בגלל שאני לא חולה סכרת. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להוסיף עוד הערה
אורי19/01/2023רק רציתי להוסיף עוד הערה שאני לא יכול להשתמש בסקסנדה על פי הנפרולוג. הברירה היחידה שלי היא אוזמפיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוזמפיק לירידה במשקל
ד"ר אסנת רזיאל19/01/2023תקבע אלי יעוץ. אפשר גם יעוץ טלפוני במספר הטלפון המופיע כאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוזמפיק
ד"ר אסנת רזיאל19/01/2023אוזמפיק אינו מומלץ בחולים עם אי ספירת כליות כרונית עם GFR מתחת ל 25. יחד עם זאת אין מידע על שימוש בחולי דיאליזה ולפיכך אין התווית נגד אלא זה נתון לשיקול הקליני של הרופא המטפל. כנל גם לגבי ריבלסוס שהוא בעצם אוזמפיק בכדורים.
קיימת אפשרות גם לעבור ניתוח הרזיה כמו שרוול קיבה או מיני מעקף קיבה ואז לרדת משמעותית במשקל. אנא התייעץ עם הנפרולוג שלך ואם הוא מאשר קבע אלי יעוץ ונחליט יחד. תוכל לקבל ממני מרשמים לאוזמפיק או ריבלסוס או להכין עצמך לקראת ניתוח בריאטרי לירידה במשקל. הניתוח עצמו אורך כשעה עם אשפוז של יומיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)