אוזמפיק לחולה דיאליזה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אוזמפיק לחולה דיאליזה
    אורי
    19/01/2023

שלום רב, אני חולה דיאליזה עם משקל עודף. כדי שאוכל לעבור השתלת כליה, אני חייב להוריד ממשקלי. רציתי להשתמש באוזמפיק להרזיה, אבל לא קיבלתי אישור בגלל שאני לא חולה סכרת. מה עושים?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוזמפיק לחולה דיאליזה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להוסיף עוד הערה

אורי
    19/01/2023

רק רציתי להוסיף עוד הערה שאני לא יכול להשתמש בסקסנדה על פי הנפרולוג. הברירה היחידה שלי היא אוזמפיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוזמפיק לירידה במשקל

ד"ר אסנת רזיאל
    19/01/2023

תקבע אלי יעוץ. אפשר גם יעוץ טלפוני במספר הטלפון המופיע כאן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוזמפיק

ד"ר אסנת רזיאל
    19/01/2023

אוזמפיק אינו מומלץ בחולים עם אי ספירת כליות כרונית עם GFR מתחת ל 25. יחד עם זאת אין מידע על שימוש בחולי דיאליזה ולפיכך אין התווית נגד אלא זה נתון לשיקול הקליני של הרופא המטפל. כנל גם לגבי ריבלסוס שהוא בעצם אוזמפיק בכדורים.
    קיימת אפשרות גם לעבור ניתוח הרזיה כמו שרוול קיבה או מיני מעקף קיבה ואז לרדת משמעותית במשקל. אנא התייעץ עם הנפרולוג שלך ואם הוא מאשר קבע אלי יעוץ ונחליט יחד. תוכל לקבל ממני מרשמים לאוזמפיק או ריבלסוס או להכין עצמך לקראת ניתוח בריאטרי לירידה במשקל. הניתוח עצמו אורך כשעה עם אשפוז של יומיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו