שלום רציתי לשאול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שלום רציתי לשאול
    אורית
    31/01/2023

אני בחודש 1 להריון לאחר 9 חודשים של מיני מעקב אני לא אוכלת דגים אני לא אוכלת טונה רציתי לשאול אם אני יכולה לאכול שתי דובונים שעשוים מזרעי פשתן שיש בהם אומגה 3 ורפואת המשפחה שלי אמרה לי שאסור לי אומגה 3 ובלי אומגה שלוש אין מוח לעובר רציתי לשאול אם אני צריכה אומגה 3 כי אני לא אוכלת את האומגה 3 במזונות אם אפשר לשלוח לי את התשובה בדואר אלקטרוני ולא לפרסם פה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רציתי לשאול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אומגה 3 בהריון

ד"ר אסנת רזיאל
    31/01/2023

ההנחיות של איגודי הבריאות העולמיים הן אחידות וחד משמעיות: “על כל אישה הרה ומיניקה לצרוך לפחות 200 מ”ג DHA ביום”.

על מנת לעמוד בהנחיות ההמלצה לנשים בהריון היא לאכול לפחות 2 מנות בשבוע, של דגים כגון סלמון, מקרל, בקלה, סרדינים או טונה. עבור מי שאינה אוכלת כמות כזו של דגים בשבוע, ההמלצה היא לצרוך את כמות הרצויה באמצעות תוספי תזונה. נטילת תוסף תזונה המכיל אומגה 3 המותאם לתקופת ההריון וההנקה תסייע לך לקבל את רמת ה-DHA הדרושה להתפתחותו האופטימלית של העובר שברחמך.

תוסף תזונה המכיל אומגה 3 שמופק מדגים ומותאם להריון בטוח לשימוש במהלכו ובמהלך ההנקה, עומד בתקני הבטיחות הגבוהים שיותר שיש ואינו מכיל מתכות כבדות ומזהמים אחרים שעלולים להימצא בדגים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו