עברתי ניתוח לפני 4 ימים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עברתי ניתוח לפני 4 ימים
    מנותחת חדשה
    29/03/2023

שלום רב
    עברתי ניתוח שרוול ביום ראשון האחרון , כמה מותר לי לשתןת ? פתאום מלחיץ אותי ומפחיד אותי לשתות . אני שותה 3-4 לגימות בכפית ועוזבת את הכוס

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עברתי ניתוח לפני 4 ימים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתיה אחרי שרוול

ד"ר אסנת רזיאל
    29/03/2023

את יכולה לשתות כמה שתרצי. השתיה עוברת יחסית בקלות ומומלץ לשתות כמה שיותר ומגוון: מים, תה ירוק, מים בטעמים, מרק צח, קרטיבים, ג'לי. תוכלי גם להוסיף כבר מעדנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתחרטת קלא ניתחתי אצלך

מנותחת חדשה
    29/03/2023

בשחרור אמרו לי רק מים תה ומים צלולים ורק לאחר שבוע להתחיל יוגורט
    אני עוקבת אחרי הפורום כבר תקופה והשיקול היחידי שלא עשיתי אצלך כי הבנתי שאת לא עובדת עם כללית .
    קרטיבים אחרי 3 ימים זנ אפשרי ?רגיל או דיאטטי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את יכולה קרטיבים מכל סוג

ד"ר אסנת רזיאל
    30/03/2023

את יכולה קרטיבים מכל סווג והיום כבר מעדנים וגם מעט גלידה. בהמשך תוכלי לתאם אצלנו מעקב דיאטנית ופסיכולוגית גם טלפוני. תקפידי לצאת מהבית לסיבוב קצר שלוש פעמים ביום כדי לזוז קצת ולשפר מצב רוח. בהצלחה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו