מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כאבים בקיבה לאחר חומציות קשהשרון29/03/2023
עשיתי ניתוח טבעת לפני 13 שנים אצל אבינוח רזיתי יפה והצלחתי לשמור. לאחרונה גילו לי אנדומטריוזיס התחלתי לקחת הורמונים ועליתי בערך 5 קילו. בשבוע האחרון היה לי חומציות קשה בקיבה עכשיו זה עבר ויש לי כאבים באזור הקיבה. מפחדת שיש בעיה עם הטבעת. זה תוצאה מהחומציות שהייתה? להמתין שיעבור? מה לעשות? למי פונים לבדוק? ואם באמת יש בעיה וצריך להחליף האם עושים שוב טבעת? האם כל התהליך מההתחלה של האישורים והבדיקות? (אני במכבי) האם עכשיו שאני לא בקריטריונים של ההשמנה זה יעלה לי הרבה כסף?( 161 סמ 70 קילו) . אני ממש מפחדת להשמין . אודה לעצתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר טבעת
ד"ר אסנת רזיאל30/03/2023במקרה של חומציות יתר כשעולה חומצה מהקיבה לושט היא גורמת לדלקת בושט ומלווה בכאב. הריפוי על ידי הורדת חומציות הקיבה. ממליצה שתקחי החודש מידי בוקר אומפרדקס 20 מג. אין צורך במרשם. בנוסף קני תכשיר בשם אזוקס. זה מגיע בשקיות קטנות שמכילות גל המורכב מקולגן וחומצה היאלורונית. אזוקס עוזר לריפוי. הכל יעבור תוך מספר ימים. את האזוקס תקחי 3 פעמים ליום השבוע ואחר כך בעת צרבת.
תוכלי לתאם אלי יעוץ, אפילו טלפוני,וגם לדיאטנית אצלנו, כדי לדבר ולהבין איך הכי טוב לך לחדש ירידה במשקל. אפילו בעזרת תרופה. בינתיים תורידי סוכר מהתזונה ותאמצי תזונה ים תיכונית עם ירקות ופירות , ביצים, מוצרי חלב, דגים, רק ללא סוכר. זה יאפשר לך ירידה. תעשי בנוסף הליכות מידי יום ופילטיס או תרגילי כח פעמיים בשבוע. בהצלחה רבה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם את עובדת עם מכבי?
שרון30/03/2023תודה לך על התשובה המהירה וההתיחסות. אשמח לקבוע איתך ייעוץ. האם את עובדת עם קופת חולים מכבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יעוץ אחרי טבעת
ד"ר אסנת רזיאל30/03/2023כן בהחלט, תוכלי לתאם כאן יעוץ במספר הרשום מטה. רצוי שתבצעי בדיקות דם של ביקורת כמפורט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)