כאבים בקיבה לאחר חומציות קשה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• כאבים בקיבה לאחר חומציות קשה
    שרון
    29/03/2023

עשיתי ניתוח טבעת לפני 13 שנים אצל אבינוח רזיתי יפה והצלחתי לשמור. לאחרונה גילו לי אנדומטריוזיס התחלתי לקחת הורמונים ועליתי בערך 5 קילו. בשבוע האחרון היה לי חומציות קשה בקיבה עכשיו זה עבר ויש לי כאבים באזור הקיבה. מפחדת שיש בעיה עם הטבעת. זה תוצאה מהחומציות שהייתה? להמתין שיעבור? מה לעשות? למי פונים לבדוק? ואם באמת יש בעיה וצריך להחליף האם עושים שוב טבעת? האם כל התהליך מההתחלה של האישורים והבדיקות? (אני במכבי) האם עכשיו שאני לא בקריטריונים של ההשמנה זה יעלה לי הרבה כסף?( 161 סמ 70 קילו) . אני ממש מפחדת להשמין . אודה לעצתך

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר טבעת

ד"ר אסנת רזיאל
    30/03/2023

במקרה של חומציות יתר כשעולה חומצה מהקיבה לושט היא גורמת לדלקת בושט ומלווה בכאב. הריפוי על ידי הורדת חומציות הקיבה. ממליצה שתקחי החודש מידי בוקר אומפרדקס 20 מג. אין צורך במרשם. בנוסף קני תכשיר בשם אזוקס. זה מגיע בשקיות קטנות שמכילות גל המורכב מקולגן וחומצה היאלורונית. אזוקס עוזר לריפוי. הכל יעבור תוך מספר ימים. את האזוקס תקחי 3 פעמים ליום השבוע ואחר כך בעת צרבת.
    תוכלי לתאם אלי יעוץ, אפילו טלפוני,וגם לדיאטנית אצלנו, כדי לדבר ולהבין איך הכי טוב לך לחדש ירידה במשקל. אפילו בעזרת תרופה. בינתיים תורידי סוכר מהתזונה ותאמצי תזונה ים תיכונית עם ירקות ופירות , ביצים, מוצרי חלב, דגים, רק ללא סוכר. זה יאפשר לך ירידה. תעשי בנוסף הליכות מידי יום ופילטיס או תרגילי כח פעמיים בשבוע. בהצלחה רבה וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם את עובדת עם מכבי?

שרון
    30/03/2023

תודה לך על התשובה המהירה וההתיחסות. אשמח לקבוע איתך ייעוץ. האם את עובדת עם קופת חולים מכבי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ אחרי טבעת

ד"ר אסנת רזיאל
    30/03/2023

כן בהחלט, תוכלי לתאם כאן יעוץ במספר הרשום מטה. רצוי שתבצעי בדיקות דם של ביקורת כמפורט.

ד``ר אסנת רזיאל
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו