מידע רפואי
פורומים
- קוסמטיקה טבעית
- סרטן ריאות, סרטן ריאה
- אפילפסיה ילדים
- לידה בבית, לידה טבעית, לידה פעילה
- טנטרה, מיניות
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- פילאטיס
- אנמיה
- אפילפסיה - תמיכה
- אקנה-רוזציאה
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום טיפול תרופתי להרזיה וניתוחים בריאטריים >קיבולת ותחושת רעב לאחר ניתוח שרוול
מנהל הפורום
ד"ר אסנת רזיאל
053-4877813
053-4877813
הוספת הודעה לפורום
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
053-4877813 ללא פרסום בפורום
053-4877813 ללא פרסום בפורום
- קיבולת ותחושת רעב לאחר ניתוח שרוולדני13/08/2023
שלום רב,
אני כחודש וחצי לאחר ניתוח שרוול.
בימים האחרונים מרגישה רעב תמידי על אף שאני משתדלת לאכול כל 2 שעות.
בנוסף, הקיבולת שלי עלתה מאוד בימים האחרונים: מסוגלת לסיים 2 קציצות עוף גדולות לצד ירקות מבושלים וטחינה או חתיכה גדולה וארוכה של דג סלמון ויש לציין כי אני עוצרת את עצמי מלהמשיך.
כבר לא מרגישה את תחושת "התקיעות" והלחץ בחזה.
האם זה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת שובע
ד"ר אסנת רזיאל13/08/2023הכל טבעי
תקפידי על שתיה מרובה של מים
תאכלי יותר חלבונים - עוף, דג, ביצים, מוצרי חלב
תורידי מהתזונה סוכרים פשוטים
תוסיפי הרבה ירקות ופירות
תוכלי להצטרף לקבוצה שוגר טרגט 100 של פזית פרטוש פרסי הנטורופתית. תמצאי אותה בגוגל. היא מעולה באיזון הורמונלי טבעי והפחתת סוכר לבן וקמח לבן.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד