מידע רפואי
פורומים
- גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול
- הריון בסיכון גבוה
- שבץ מוחי - טיפול לא תרופתי
- אורולוגיה, ניתוחים אורולוגים, מחלות הערמונית
- פסיכיאטריה ילדים ובני נוער
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- לידה בבית, לידה טבעית, לידה פעילה
- פרחי באך
- ניתוחי ילדים, כירורגית ילדים
- טיפולים אסתטיים בלייזר
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- תזונה טבעית
- פגיעה מינית, תקיפה מינית, הטרדה מינית
- התפתחות הילד, התפתחות ילדים
- זאבת, לופוס
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.יפית כהן
מומחית ברוזציאה איבחון וטיפול קליני של העור. בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש.
מנהל הפורום
053-4877813
053-4877813 ללא פרסום בפורום
- עליה במשקל אחרי ניתוחחלי22/08/2023
שלום רב,נותחתי עי דר אבינוח לפני כ 11 שנים, עם הטבעת ירדתי 50 קילו, בשנים האחרונות עליתי 40,
ניסתי את המינונים הגבוהים ביותר של סקסנה ואוזומפיק, לא הייתה השפעה.
הטבעת- לא ממש מסייעת לי,גם שהיא סגורה, יש רפלוקס, ואין ירידה במשקל.
האם יש ענין להוציא אותה? האם היא מזיקה שהיא פתוחה ונשארת בגוף ללא תועלת?
בנוסף, בשבועות החאחרונים סובלת מגזין ויציאות רכות, יתכו שאפילו שעברו 3 חודשים מאז הנסיון עם האוזמפיק מערכת העיכול לא חזרה לעצמה? האן יש קשר לטבעת?
והאם יש עוד אפשרויות שיכולות לסייע לי לרדת במשקל?
סליחה על ריבוי השאלות,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליה במשקל אחרי טבעת
ד"ר אסנת רזיאל22/08/2023את הטבעת את לא חייבת להוציא. כדאי שתהיה מנופחת חלקית כדי שתאפשר אכילה מבוקרת.
תעזרי כעת באוזמפיק. בעת חידוש נטילת אוזמפיק ניתן לעלות במינון בקצב מהיר יותר כלומר עליה מידי שבוע מ 0.25 ל 0.5 ל 0.75 ו 1 מג שבועי.
19 קליקים זה 0.25
37 קליקים זה 0.5
56 קליקים זה 0.75
74 קליקים זה 1
ניתן לעלות במינון גם מעל 1 מג אם אין השפעה מספקת ועושים זאת גם בהדרגה כדי להמנע מתופעות לוואי.
בעליה במינון מעל 1 מג עדיף לחלק לשתי פעמים
יום ראשון 1 מג ויום רביעי 0.25 מג
אחרי חודש יום ראשון 1 מג ויום רביעי 0.5 מג
אחרי חודש יום ראשון 1 מג ויום רביעי 0.75 מג
אחרי חודש ימים ראשון ורביעי 1 מג
אפשר גם להוסיף כדור רזין. חשוב מאד בנוסף להוריד סוכר לבן וקמח לבן בתזונה וגם לעשות הליכות ואימונים או פילטיס. תוכלי לקבוע אלי יעוץ טלפוני עם בדיקות דם לפי הרשימה המצורפת בטלפון הרשום כאן.
בהצלחה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה
חלי23/08/2023אקבע תור לייעוץ, מכיון שנטלתי מעל חודש מינון של 1 באוזמפיק,ללא הועיל...הפסקתי לפני 3 חודשים, מאז גל מערכת העיכול שלי טרם חזרה לעצמה, האם יש קשר?
הטבעת כרגע משוחררת,מגבילה אותי במעט, יכול להיות כי הגזים וקשיי עיכול שיש לי קשורים טבעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגזים
ד"ר אסנת רזיאל23/08/2023בינתיים יכול לעזור לך לגזים תוסף שנקרא קומפורט זון של סולגאאר שמכיל אנזימים של מערכת העיכול ועוזר מאד לעיכול ולהפחתת נפיחות בטנית וגזים ובמקביל תזונה עם הרבה יררות פירות ועלים ירוקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?