ניתוח בקע לאחר מיני מעקף

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח בקע לאחר מיני מעקף
    מיכל
    10/02/2024

לפני שנה עברתי מיני מעקף והורדתי במשקל כמות ניכרת כך שהתאפשר לי לגשת לניתוח בקע בטני כולל רשת,שהיה ליקודם אבל בגלל המשקל לא יכולתי לעבור, הנתוח שהיה מורכב כי הצריך פתיחה של הבטן, מאז הניתוח כשלושה שבועות אני מתעוררת בלילה כשמיצי מרה עולים לי לוושט ושורפים, אני לוקחת נקסיום לפני השינה וגם בבוקר ומשתדלת לא לאכול מטוגנים ומתוקים ומאכלים שעשויים לעורר את זה אבל מרגישה שזה לא עוזר ואני בחרדה להכניס משהו לפה במהלך היום כדי שלא יגרום לי לצריבה הקשה בלילה, בעבר היה לי בקע סרעפתי קטן שתוקן לצד המיני מעקף, מציינת שזה לא קרה לי אחרי המיני מעקף ורק עכשיו משום מה. מה אני אמורה לעשות?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח בקע לאחר מיני מעקף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפלוקס אחרי תיקון הבקע

ד"ר אסנת רזיאל
    11/02/2024

את חווה רפלוקס כעת בשל עליית הלחץ התוך בטני עקב תיקון הבקע בדופן הבטן.
    ההמלצות שלי:
    כשעולה תחושה של מרירות שכזו ליטול מיד 2-3 בייגלה שטוחים וללעוס אותם. הם סופחים מיד את המרה ומעבירים את תחושת הצריבה.
    תמשיכי ליטול נקסיום בוקר וערב בשנה הקרובה.
    ניתן בנוסף להיעזר בתכשיר אזוקס שמיד מעביר את הצריבה ומחפה את איזור הושט והקיבה בקולגן וחומצה היאלורונית.
    חשוב לעשות יוגה ופילטיס וללמוד מתיחות כדי להשיג גמישות רבה.
    בלילה לא לאכול לפני השינה ולישון עם ראש מוגבה.
    התופעה תחלוף עם הזמן.
    תמיד תוכלי לקבוע אלי יעוץ טלפוני בטלפון הרשום מטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו