מידע רפואי
פורומים
- המופיליה
- כאב
- רפואת משפחה
- נוירולוגיה ילדים
- תרופות ייעוץ תרופתי
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- אורתודונטיה - יישור שיניים
- הורות טבעית
- ניתוחי גב, כאבי גב, עמוד שדרה
- התמודדות עם לחץ, פרידה, בגידה, פיטורין
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- שאיבת שומן, הזרקת שומן
- אופטיקה, משקפיים, עדשות מגע
- קנאביס רפואי - רישיון למריחואנה רפואית
- כאבי ראש, מיגרנות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.ד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
מנהל הפורום

053-4877813
053-4877813 ללא פרסום בפורום
- העלאת מינון ויגוביישי ירושלמי25/10/2024
שלום אני הייתי מזריקה סקסנדה ועברתי לויגובי עליתי מינון לעט מ0.25 עכשיו אני ב0.5 שבוע שלישי אין שינוי בהרגשה. האם אני יכולה לקפוץ למינון
מ 0.5 ישר לעט של 1 במקום להזריק 0.75 חשוב לי לדעת אם אני אדלג אז יקרה משהו? ומינון של 1 בויגובי מה המינון המקביל שלו בעט של סקסנדה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון ויגובי
ד"ר אסנת רזיאל25/10/2024תוכלי לרכוש את העט של 1 מג, ליטול ממנו מינון חלקי של 0.75 מג ואם אין תופעות לוואי ליטול 1 מג. מכל עט ניתן ליטול מינונים חלקיים לפי טבלת הקליקים ולהתקדם בהדרגה על פי הרגשתך.
בכל עט הריכוז שונה ולכן טבלת הקליקים שונה.
בעט של 1 מג
19 קליקים זה 0.25
37 קליקים זה 0.5
56 קליקים זה 0.75
74 קליקים זה 1
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
בעט של 1.7 מג
11 קליקים זה 0.25
22 קליקים זה 0.5
33 קליקים זה 0.75
44 קליקים זה 1
55 קליקים זה 1.25
66 קליקים זה 1.5
74 קליקים זה 1.7
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
בעט של 2.4 מג
8 קליקים - 0.25
15 קליקים -0.5
23 קליקים - 0.75
31 קליקים - 1 מג
38 קליקים - 1.25
46 קליקים - 1.5
54 קליקים - 1.75
62 קליקים - 2 מג
70 קליקים- 2.25
74 קליקים - 2.4 מג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילוג על מינון התרופה
שיר26/10/2024אני רציתי לדעת אם אני יכולה לקפוץ ממינוןנץ 0.5 ישר להזריק 1 ולדלג על 0.75 ? כי אני לא יכולה לקנות עט של 1 עוד פעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון
ד"ר אסנת רזיאל27/10/2024עדיף לעלות במינון בהדרגה
ליטול חודש 0.75 וחודש אחר כך 1 מכ
יש הרבה אנשים שנשארים לאחר מכן על 1 מג למשך מספר חודשים
רק כאשר ההשפעה מתמתנת עוברים הלאה למינון הבא 1.25
ניתן מכל עט ליטול מינונים חלקיים. גם מהעט של 1.7 וגם מהעט של 2.4.
יש לפיכך אפשרות לעלות בהדרגה ובמתינות כדי להמנע מתופעות לוואי.
בכל עט כפי שציינתי טבלת הקליקים שונה ולכן יש לפעול לפיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?