ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח
    רונה
    23/07/2008

שלום לפורום,אני מעוניינת לעבור ניתוח ומאוד מאוד חוששת,הייתי אתמול אצל דוקטור גירון באסותא חיפה ופגשתי אישה מקסימה שעודדה אותי מעט,אשמח לקבל פרטים לגבי עלויות ולגבי ניתוח שרוול,מה אחוז הירידה ,אה שכחתי,.יש לי מושלם ופלטינום ואני בכללית ת.ודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולי זו הייתי אני?

רוית
    24/07/2008

הייתי אצל ד"ר גירון באסותא ב- 18:00 אולי דברנו, דברתי שם עם כמה נשים,שהיו לפני הניתוח. אני עשיתי את הניתוח דרך המושלם השתתפות של9,600 ש"ח ועוד עלהסיכות. זה סכום שנקבע רק אחרי הניתוח ומהסכום הזה את מקבלת חמישים אחוז מהקופה. (לכל אחד הסכום הזה שונה). ראיתי אותךגם בפורום של ד"ר גירון אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות, אני שבועיים אחרי ניתוח, מרגישה טוב, החיים דבש, הכל טוב נהיה בקשר רוית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שרוול

רונה
    29/07/2008

היי רוית מה שלומך?הייתי רוצה לשוחח עימך טלפונית אם ניתן,הבנתי שבסך הכל את מאוד מרוצה,ד"א בכמה ימי אישפוז מדובר?האם יש ליווי צמוד של הרופאים?מתוך מה שהבנתי,לא ניפגשים עם דוקטור גירון עד הביקורת שלאחר מכן,זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו