מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- טבעת לאחר שרוולכטעכחיק31/08/2008
ד"ר שלום , במידה והפסקתי לרדת במשקל,לאחר שחלפה שנה ואני לא מרוצה מהירידה האם אני אוכל לשים טבעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחשוב חיובי
פרופ` אחמד מחג`נה31/08/2008תתרכזי ותחשבי חיובי ואלא אם!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואלא אם....
לד"ר31/08/2008אני דווקא חיובית מאוד כך שאני רוצה לשפר איכות חיים שלי , עכשיו ברצינות מה ניתן לעשות אתה יכול לדבר על כך באופן יותר ברור ובהרחבה ואם אתה חושב שלא למה לא?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
חעאג02/09/2008ד"ר שלום, האם מותר לי לצום ברמדאן? כיאתמול היה יום ראשון של הצם , בעת הארוחה הכל הלך טוב אכלתי קצת ושבעתי, אך באמצע הלילה קמתי עם כאבים חזקים בקיבה ובגב הכאב ממשיך עד עכשיו , אגב זה אותו כאב שהרגשתי בצמוד לניתוח , האם אני צרריכה לוסיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהfhvh
fhddf02/09/2008ד"ר שלום, היום לא צמתי , שתיתי מיים , נרגעתי אך הכאבים חזרו והקאתי בעבודה, עד עכשיו אני סובלת ממצב זה לא יודעת מה לעשות מה לחשוב,האם זה בגלל האוכל ? אני סה"כ התחלתי דווקא לאכול ארוחה מאוזנת וויתרתי על מתוקים ונשנשים ... מה הולך פה?! איזה תרופה ליטול האם לפנות לרופא משפחה?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצם רמדאן לאחר ניתוח בריאטרי
פרופ` אחמד מחג`נה05/09/2008לא אמרת כמה זמן את אחרי הניתוח?
עקרונית אם הרגשת טוב עם זה אין בעיה. לאור הסיפור היתי ממליץ לקחת LOSEC בתקופה זו
בהצלחה ורמדאן כרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעחע
יכגכי06/09/2008אני שנה אחרי הניתוח כפי שהזכרתי בשאילה הקודמת (טבעת לאחר שרוול) , נטלתי losec וזה באמת עזר עדיין מרגישה אי נעימות באזור המקביל לקיבה בגב אבל זה בסדר כי מתחילת רמדאן ירדתי 2 קילו כשבמשך 3 חדשים לא ירדתי כלום, בקרוב אהיה במעקב אצל הדיאטנית אני מאמינה שנפתור עניין חוסר הירידה ואם יש פתרון חוץ מרמדאן ,כי כעקרון אני הבנתי מה הולך פה ... הכל ידווח לך במעקב הבא ..תודה על העיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעת לאחר שרוול????
פרופ` אחמד מחג`נה05/09/2008הכוונה שלי בלהיות חיובית זה לא לחשוב על ירידה לא מספקת לאחר הניתוח שבצעת. אם הניתוח טכנית היה טוב ואת מקפידה על הוראות המנתח ובמעקב דיאטאנית צמוד צפוי שתרדי במשקל באופן רצוי. אם זה לא קורה אז צריך לבדוק מה הבעיה ולפי זה לפעול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)