טבעת לאחר שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• טבעת לאחר שרוול
    כטעכחיק
    31/08/2008

ד"ר שלום , במידה והפסקתי לרדת במשקל,לאחר שחלפה שנה ואני לא מרוצה מהירידה האם אני אוכל לשים טבעת?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טבעת לאחר שרוול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחשוב חיובי

פרופ` אחמד מחג`נה
    31/08/2008

תתרכזי ותחשבי חיובי ואלא אם!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואלא אם....

לד"ר
    31/08/2008

אני דווקא חיובית מאוד כך שאני רוצה לשפר איכות חיים שלי , עכשיו ברצינות מה ניתן לעשות אתה יכול לדבר על כך באופן יותר ברור ובהרחבה ואם אתה חושב שלא למה לא?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב

חעאג
    02/09/2008

ד"ר שלום, האם מותר לי לצום ברמדאן? כיאתמול היה יום ראשון של הצם , בעת הארוחה הכל הלך טוב אכלתי קצת ושבעתי, אך באמצע הלילה קמתי עם כאבים חזקים בקיבה ובגב הכאב ממשיך עד עכשיו , אגב זה אותו כאב שהרגשתי בצמוד לניתוח , האם אני צרריכה לוסיק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• fhvh

fhddf
    02/09/2008

ד"ר שלום, היום לא צמתי , שתיתי מיים , נרגעתי אך הכאבים חזרו והקאתי בעבודה, עד עכשיו אני סובלת ממצב זה לא יודעת מה לעשות מה לחשוב,האם זה בגלל האוכל ? אני סה"כ התחלתי דווקא לאכול ארוחה מאוזנת וויתרתי על מתוקים ונשנשים ... מה הולך פה?! איזה תרופה ליטול האם לפנות לרופא משפחה?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צם רמדאן לאחר ניתוח בריאטרי

פרופ` אחמד מחג`נה
    05/09/2008

לא אמרת כמה זמן את אחרי הניתוח?
    עקרונית אם הרגשת טוב עם זה אין בעיה. לאור הסיפור היתי ממליץ לקחת LOSEC בתקופה זו
    בהצלחה ורמדאן כרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עחע

יכגכי
    06/09/2008

אני שנה אחרי הניתוח כפי שהזכרתי בשאילה הקודמת (טבעת לאחר שרוול) , נטלתי losec וזה באמת עזר עדיין מרגישה אי נעימות באזור המקביל לקיבה בגב אבל זה בסדר כי מתחילת רמדאן ירדתי 2 קילו כשבמשך 3 חדשים לא ירדתי כלום, בקרוב אהיה במעקב אצל הדיאטנית אני מאמינה שנפתור עניין חוסר הירידה ואם יש פתרון חוץ מרמדאן ,כי כעקרון אני הבנתי מה הולך פה ... הכל ידווח לך במעקב הבא ..תודה על העיצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טבעת לאחר שרוול????

פרופ` אחמד מחג`נה
    05/09/2008

הכוונה שלי בלהיות חיובית זה לא לחשוב על ירידה לא מספקת לאחר הניתוח שבצעת. אם הניתוח טכנית היה טוב ואת מקפידה על הוראות המנתח ובמעקב דיאטאנית צמוד צפוי שתרדי במשקל באופן רצוי. אם זה לא קורה אז צריך לבדוק מה הבעיה ולפי זה לפעול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו