ניתוח שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח שרוול
    שיר
    02/11/2008

שמי שיר אני בת 36 שוקלת 140 ק"ג גובהי 1.61 לפני כ 8 שנים עברתי ניתוח קיצור קיבה שפתחו לי את הבטן עם טבעת וקליפסים. הייתי מאושפזת כ 3 חודשים בבית חולים אחרי הניתוח עקב זיהומים ובצקות מסביב לטבעת. מהיום שנכנסתי לניתוח ועד היום לא ירדתי בכלל. אני סובלת מבלוטת התריס כמובן שאני עם כדורים. האם אני יכולה לגשת לניתוח כזה גם שיש לי בעיה של בלוטת התריס?? מה קריטריונים לקבל ניתוח כזה?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח שרוול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח לאחר ניתוח קודם מסובך

פרופ` אחמד מחג`נה
    04/11/2008

היתי רוצה לדעת איזה בעיה יש לך בבלוטת התריס? האם יש לך פעילות יתר או פעילות נמוכה. בכל מקרה ניתן לטפל.
    בחודש האחרון יצא לי לטפל בחולים עם ניתוח קודם כמו שלך. עשיתי זואת בלי לפתוח את הבטן (לפרוסקופיה ). אולי יש צורך בשני ניתוחים לפ]רוסקופים הראשון הוצאת הטבעת ולאחר מכן השלמה למעקף או SLEEVE
    תוכלי ליצור איתי קשר לקבוע פגישה. אשמח לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שיר
    05/11/2008

ערב טוב אני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס. ואת הטבעת הוציאו לי אותה בניתוח חירום בגלל שהיא גרמה לי לבצקות מסביבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו