מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שולה תודה אבל..היגני ליזה21/11/2008
שולה תודה אבל אני רוצה ומתחננת לעוד עידוד ממי שעבר ועשה או מכיר אנשים שעברו ניתוח רוצה ומחכה לתור אבל אני מאד רגישה והאם יהיה לי בעיות גופניות אחכ זה חשוב לי לדעת עיזרו לי האם באמת צריך רק לאכול מרוסק כמו תינוקים וצריך הרבה עזרה מהסביבה מה אני אהיה תלותית אם זה בעזרה אם זה בהכנת אוכל מיוחד? אני גם לא אכלנית מי יודע מה האם באמת ארזה? אם עכשיו אני לא מרזהואחרי כמה זמן מהניתוח אוכל להיכנס להריון כל מישפחתי לא תומכת בניתוח בעלי מקבל את החלטתי ומוכן לעזור אבל לא ממש מכריח אותי והורי ואחויותי מזהרים אותי שזה מסוכן וקשה מאד תנו לי עידוד ותמיכה בבקשה והאם מישהו מכיר את דר' אבנט אמנון כי הניתוח שלי מיועד להיות אצלו באסותא האם יש משהו שמכיר את הרופא? ממש תודה לכולם ולפורום הנהדר הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשמחה תקבלי את מלוא הידוד
שולה זק21/11/2008צלצלי אלי
תני מספר טלפון
ואוכל לחברך לאנשים נוספים שעברו את הניתוח כמו כן אוכל לשלוח לך כתבות שפורסמו לאחרונה בנושא הניתוחים - מאמרים שתוכלי להראות למשפחתך ולהביא להבנת הנושא מקרוב
שבת שלוןם
שולה זק
יו"ר עמותת משקל בריא
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)