שולה תודה אבל..

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שולה תודה אבל..
    היגני ליזה
    21/11/2008

שולה תודה אבל אני רוצה ומתחננת לעוד עידוד ממי שעבר ועשה או מכיר אנשים שעברו ניתוח רוצה ומחכה לתור אבל אני מאד רגישה והאם יהיה לי בעיות גופניות אחכ זה חשוב לי לדעת עיזרו לי האם באמת צריך רק לאכול מרוסק כמו תינוקים וצריך הרבה עזרה מהסביבה מה אני אהיה תלותית אם זה בעזרה אם זה בהכנת אוכל מיוחד? אני גם לא אכלנית מי יודע מה האם באמת ארזה? אם עכשיו אני לא מרזהואחרי כמה זמן מהניתוח אוכל להיכנס להריון כל מישפחתי לא תומכת בניתוח בעלי מקבל את החלטתי ומוכן לעזור אבל לא ממש מכריח אותי והורי ואחויותי מזהרים אותי שזה מסוכן וקשה מאד תנו לי עידוד ותמיכה בבקשה והאם מישהו מכיר את דר' אבנט אמנון כי הניתוח שלי מיועד להיות אצלו באסותא האם יש משהו שמכיר את הרופא? ממש תודה לכולם ולפורום הנהדר הזה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שולה תודה אבל..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בשמחה תקבלי את מלוא הידוד

שולה זק
    21/11/2008

צלצלי אלי
    תני מספר טלפון
    ואוכל לחברך לאנשים נוספים שעברו את הניתוח כמו כן אוכל לשלוח לך כתבות שפורסמו לאחרונה בנושא הניתוחים - מאמרים שתוכלי להראות למשפחתך ולהביא להבנת הנושא מקרוב
    שבת שלוןם
    שולה זק
    יו"ר עמותת משקל בריא
    050-6233250

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו