מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לדוקטור מחגנה שלוםדליוש11/01/2009
אני שוקלת 144 קילו ונפגשתי עם דוקטור גירון בפוריה כדי לקבוע תור לניתוח שרוול הוא קבע לי תור לחמישי ביולי וזה עוד המון המון זמן בשבילי כי בינתיים אני כל הזמן משמינה וסובלת ממחלות שונות עקב ההשמנה כולל סכרת טייפ 2 עם הזרקת אינסולין האם יש אפשרות לקבוע אצלך תור למועד יותר קרוב? או אצל רופא אחר שאתה מכיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושלום שולה דרישת שלום לך ממני
דליוש11/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואגב קיבלתי את רשימת הבדיקות שעלי ל
דליוש11/01/2009לעשות אבל עדיין לא עשיתי אותן כי בשביל תור בחמישי ליולי זה נראה לי מוקדם מדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקדמת תור
שולה זק11/01/2009שלום דליה
בהמשך לשיחותינו להקדמת התור וזרוז ההליך, אמרתי לך ורצוי לברר עם הקופה שלך אם יתנו לך התחייבות לבית חולים רמב"ם.
בברכה,
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
פרופ` אחמד מחג`נה11/01/2009תוכלי ליצוא איתי קשר טלפוני. אשמח לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשולה ולדוקטור
דליוש14/01/2009בינתיים שמעתי שעושים את הניתוח גם בצפת שזה ממש עשרים דקות נסיעה מהבית שלי וקבעתי תור למרפאת השמנת יתר כדי לדבר על ניתוח הבנתי שהתורים שם לא ארוכים אז נראה מה יהיה. המנתח הוא דוקטור ווקסמן שמנהל את מחלקה כירורגית ומנתח גם בנהריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואגב
דליוש14/01/2009התור שהיה לי לפגישה ראשונה עם דוקטור גירון לקח חודש וחצי ממש לא מובן לי העניין הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה בקשר להתחייבות
דליוש14/01/2009וסליחה שפתחתי יותר מתגובה אחת אנחנו בקופת חולים כללית ויש לנו ביטוח מושלם לא מובן לי למה צריכה להיות בעיה עם התחייבות לבית חולים ציבורי ולא פרטי כמו רמב"ם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדליוש שלום
פרופ` אחמד מחג`נה14/01/2009אין בעיה של התחיבות. אצלנו אין בעיה של תורים. אוכל לקבל אותך בשבוע הבא ביום שני וזמן ההמתנה לניתוח אינו ארוך מאחר ואנחנו מבצעים את הניתוח במסגרת קיצור טורים (חינם)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)