מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- איך עושים טבעת דרך קופת חוליםמיואשת17/01/2009
אני בת 37 במשקל של98 ק'ג ניסיתי הכל מדיאטות כדורים קבוצות תמיכה אני חולת סוכרת כבר 8 שנים ללא טיפול ואני שמנה כבר 8 שנים לערך עם ירידות ועליות אני סובלת מחוסר איזון בבלוטת התריס עקב קריטה אני על כדורים לכל החיים אני סובלת מדיכאון עקב כל המצב אשמח אם מישהו יוכל לעזור ליעץ ובנוסף בעלי לא מקבל אותי ככה לפני כן היתי אדם בריא לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגשת לרופא משפחה
שולה זק17/01/2009שלום רב,
לא ציינת את גובהך, כך שלא ניתן לקבוע את ה BMI שלך.
הניתוחים להצרת קיבה (טבעת בינהם) נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים.
הקריטריונים BMI 35-40 בליווי מחלות נילוות (סוכרת, לחץ דם). BMI 40 ומעלה כל אחד.
מאחר ואת סוכרתית, אני מציעה לגשת לרופא המשפחה ולבקש הפניה לרופא בריאטרי (כירורג בתחום ניתוחי הצרת קיבה) ולהתיעץ עימו על סוג הניתוח המתאים לך, במידה ואת עומדת בקיטריונים.
אשמח לעזור בכל עת.
בברכה,
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
פרופ` אחמד מחג`נה17/01/2009אל תתיאשי לכל בעיה יש פתרון
הניתוחים הללו נמצאים בסל של קופ"ח. עליך לפנות לרופא משפחה שלך שיפנה אותך לכירורג המתמחה בניתוחים הללו. יחד איתו תבחרו את הניתוח המתאים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגובה שלי 1.77
מיואשת18/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)