איך עושים טבעת דרך קופת חולים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• איך עושים טבעת דרך קופת חולים
    מיואשת
    17/01/2009

אני בת 37 במשקל של98 ק'ג ניסיתי הכל מדיאטות כדורים קבוצות תמיכה אני חולת סוכרת כבר 8 שנים ללא טיפול ואני שמנה כבר 8 שנים לערך עם ירידות ועליות אני סובלת מחוסר איזון בבלוטת התריס עקב קריטה אני על כדורים לכל החיים אני סובלת מדיכאון עקב כל המצב אשמח אם מישהו יוכל לעזור ליעץ ובנוסף בעלי לא מקבל אותי ככה לפני כן היתי אדם בריא לחלוטין

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגשת לרופא משפחה

שולה זק
    17/01/2009

שלום רב,
    לא ציינת את גובהך, כך שלא ניתן לקבוע את ה BMI שלך.
    הניתוחים להצרת קיבה (טבעת בינהם) נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים.
    הקריטריונים BMI 35-40 בליווי מחלות נילוות (סוכרת, לחץ דם). BMI 40 ומעלה כל אחד.
    מאחר ואת סוכרתית, אני מציעה לגשת לרופא המשפחה ולבקש הפניה לרופא בריאטרי (כירורג בתחום ניתוחי הצרת קיבה) ולהתיעץ עימו על סוג הניתוח המתאים לך, במידה ואת עומדת בקיטריונים.
    אשמח לעזור בכל עת.
    בברכה,
    שולה זק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

פרופ` אחמד מחג`נה
    17/01/2009

אל תתיאשי לכל בעיה יש פתרון
    הניתוחים הללו נמצאים בסל של קופ"ח. עליך לפנות לרופא משפחה שלך שיפנה אותך לכירורג המתמחה בניתוחים הללו. יחד איתו תבחרו את הניתוח המתאים
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגובה שלי 1.77

מיואשת
    18/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו