מה יהיה אחרי ???

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מה יהיה אחרי ???
    טלי
    29/01/2009

שלום ולילה טוב אני בתהליכים של בדיקות מקיפות לקראת ניתוח שרוול קיבה אין לי תאריך ואפילו לא בחרתי רופא\ה אבל יש לי עוד מלא לעבור עד השלב הזה . רציתי לדעת האם חיי יהפכו להיות חסרי תחליט כאשר העבור את הניתוח הרי עכשיו הכל כמעט סביב אוכל ולאחר מכן לא תיהי לי תעסוקה פשוט מה יקרה לי אז ???רו תחומי העניין שלי זה להזמין חברים לעל האש לצאת לבתי קפה ומסעדות ובבית לבשל משהו טעים לי ולחבר שלי אז מה יהיה כל זה יגמר לו בין יום אני חוששת שאכנס לדיכאון לאחר מכן האם זה נכון או שמא חשש שווא???

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה יהיה אחרי ???

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טלי שלום

פרופ` אחמד מחג`נה
    29/01/2009

חודשיים לאחר ניתוח שרוול תוכלי לבשל ולפנק את אהובייך אבל את בעצמך תוכלי כמויות יותר קטנות ממה שאת רגילה היום. קורה כשאתה מפוקס במטרה אחת אתה מפספס דברים אחרים שיכולים להוסיף לך בחיים. תחשבי מה היית רוצה עוד לעשות כאשר יש עליך 30-40 ק"D פחות???
    באם עדיין לא בחרת רופא אשמח להיות לך לעזר
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טלי

לילך
    14/02/2009

עדיין תוכלי לבשל ולצאת רק תאכלי פחות ואני ממליצה בחום למלא את חייך בפעילות ספןרטיבית טוב לגוף ולנפש בהצלחה רבה לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו