אישור לניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אישור לניתוח
    דליה
    04/03/2009

שלום דר' מסת גוף שלי 37.4 אני מעוניינת לעבור ניתוח לקיצור קיבה, סובל מאסטמה, כול שאר הביקות בסדר אין שום בעיה. אנדקרינולוג אמר לי שלדעתו הקופה (מאוחדת) לא תאשר לי את הניתוח כי אין סיבה שמסכנת את הבריאות שלי. דר' מה עליי לעשות בישביל לקבל אישור. בתודה מראש.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישור לניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרטריונים לניתוח

פרופ` אחמד מחג`נה
    10/03/2009

דליה שלום.
    אני מבין ללביך. הבעיה שלקופות יש קרטריונים יבשים לתת את ההתחיבות. את קרובה מאוד לBMI הרצוי. בדקת באם יש לך שומנים בדם או קולסטרול גבוה? באם לא כדאי לעשות זואת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרטריונים לניתוח

דליה
    13/03/2009

תודה דר' על התשובה, כן עשיתי בדיקות דם והם בסדר גמור. מה שכן אני סובלת מכאבי גב ופרקים, היתי אצל רופא אורטופד הוא עשה בדיקה ואכן נתן המלצה שאני חייבת לרדת במשקל. וגם אני סובלת מאסטמה וקוצר נשימה. האם זה מספיק? עברתי כבר את כול הבדיקות שהכירורג שלך אותי לעשות, לאף רופא לא היתה התנגדות כולל הדיאטנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השמנת יתר עם בעיות אורטופדיות

פרופ` אחמד מחג`נה
    15/03/2009

לאחרונה קבלתי הפניות מאורטופדים לניתוחים אלו בחולים עם BMI מתחת ל40. למיטב זכרוני ניתחתי חולה עם BMI 38 ובעיות ברכיים דרך קופ"ח מכבי. אני מאמין שניתן לשכנע את הקופה. תוכלי לקבוע תור להמשך התהליך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו