שרוול לאחר טבעת שהוצאה מהגוף..?!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שרוול לאחר טבעת שהוצאה מהגוף..?!
    חלי
    10/03/2009

היי, אני חלי בת 23, לפני כ5 שנים עברתי ניתוח טבעת.. האומנם הניתוח עזר לי ב3 שנים בראשונות, באמת הגעתי למשקל של 60 קילו לאחר 100+ שהייתי. הייתיי ילדה קטנה וזה ממש העלה לי תביטחון העצמי. לפני שנתיים בערך היו לי סיבוכים עם הטבעת עברתי תאונת דרכים והיא זזה לי ממקומה. היו לי מספר רב של סיבוכים כגון, אנמיה. סוג של בולמיה.. 90 אחוז מהיום מקיאה. עד שאפסו כוחותיי והוצאתי את הטבעת מגופי. היום אני שוקלת 120 קילו.. אבל.. יש בעיה אחת שהביטחון העצמי שלי בשמיים.. ואני כל כך שלמה עם מי שאני למרות שאני שמנה. וזה גם מה שהחברה שלי מקרינה לי. אבל הנה תכף מגיע הקיץ. ואני מסתכלת על עצמי ומשהו מפריע לי.. (כמובן שזה נשאר עם עצמי) אני יודעת שהרזייה זה 80 אחוז בראש.. והראש שלי שלם עם עצמו.. שמעתי מחברה שעשתה את ניתוח השרוול שההרזיה שלה מדהימה. ואני גם רוצה..! האם לאחר טבעת שבסוף התגלתה ככושלת.. שווה לעשות את השרוול? האם זה כמו קיצור קיבה שמקצרים את הקיבה לחצי? אשמח אם אקבל פה תשובה בקצרה כדי שאוכל לדעת מה אני עושה עם עצמי.. ושוב אני חוזרת על זה.. שהראש שלי שלם עם עצמו.. אני ללא שום ספק מרגישה שלמה עם עצמי. אבל זה כבר לא בריא ואני עדיין צעירה..! תודה מראש, חלי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר ניתוח טבעת

פרופ` אחמד מחג`נה
    10/03/2009

חלי שלום
    זה יפה מאוד שאת שלמה עם עצמך ויש לך ביטחון עצמי. אבל העובדה שאת שוקלת 120 ק"ג מכניס אותך לסיכון גבוה לחלות במחלות כמו סכרת, לחץ דם וכו וזו הסיבה שבגללה אנחנו מבצעים את ניתוחי קיצור הקיבה. אני ממליץ לך לחשוב על ניתוח. אפשר לעשות כל ניתוח שרוצים לאחר טבעת גם שרוול וגם מעקף ואת זה אני מבצע בשיטה הלפרוסקופית אפילו לאחר ניתוח בשיטה הפתוחה. להתאים לך את סוג הניתוח יש צורך בפגישה ללמוד את הרגלי האכילה. אשמח להיות לך לעזר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב דר' מחאג'נה

מחייכת
    12/03/2009

אז מה בעצם ההבדל בין ניתוח מעקף קיבה לבין שרוול? קראתי באחת מהתגובות שלך שיש משוב טוב לניתוח השרוול והיום אפילו משווים אותו למעקף קיבה השאלה בעצם על מה אתה ממליץ כרופא מנתח מה ההבדל בעצם בינהם מה פחות מסוכן המונמון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרוול או מעקף???????

פרופ` אחמד מחג`נה
    15/03/2009

שלום למחייכת. יש הבדל גדול בין שרוול למעקף. ההבדל נובע ממנגנון שונה לירידה במשקל כאשר בשרוול מקטינים את נפח הקיבה ומורידים את הורמון הרעב לעומת מעקף ששם אומנם מקטינים את נפח הקיבה אבל מוסיפים הפחתה בספיגת מזון (קלוריות) על ידי עקיפת חלק מהמעי הדק. לשני הניתוחים יש תוצאות מצוינות ואפילו קרובות אם מתאימים את הניתוח למטופל שזה דבר חשוב מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דוק... :-)

מחייכת
    16/03/2009

אחרי דילמה רצינית מאוד ואחרי לקרוא ים של חומר (ממאמרים ועד לפורומים של החבר'ה ושיתוף הפעולה שלהם בחוויות שעברו), אני חושבת שאולי כדאי להתחיל מ "הקל לכבד" כמו שאומרים ולראות איך הגוף מסתגל, כי כמו שאני מבינה לכל ניתוח יש את הטוב שבו אך גם את הרע וכמו שאתם הרופאים אוהבים להגיד אין 100% אז לא כדאי להתחיל בקטן יותר ולראות איך הגוף מסתגל לשינוי?! (הרי בסופו של דבר השינוי צריך להגיע בראש ולא משנה איזה ניתוח נעשה.....) בכל מקרה, סליחה על הבלבול -זה משקף יופי את מה שאני מרגישה בפנים..... אבל, גם אני חושבת לעשות ניתוח טבעת אני עם BMI=38, יש לי הרגשה ממש טובה לגבי זה תודה לך על הזמן שאתה מקדיש לפורום ועונה על השאלות אין לך מושג כמה עזרה זה נותן לנו :-) ישר כח ושתמיד תחייך ולגרום לאנשים לחייך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו חשוב שיעזור

מחייכת
    17/03/2009

אתה רואה דוק ההתרגשות בשיאה.... :-) שכחתי לשאול שאלה חשובה מבין ארבעת הניתוחים שקיימים היום למי יש את התוצאות הטובות ביותר לתווך הארוך כלומר אני יודעת שיש הרבה אחרי טבעת שעושים שרוול ואז מעקף (הקאות, סתימות, הרחבת השרוול וכו') מי בעצם טוב לי לתווך הארוך מבלי לגרור סבל נוסף של ניתוח נוסף (הרדמה, בדיקות וכו') מי הכי מחזיק מעמד? יש מחקרים עעל זה ? תודה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו