מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שרוול לאחר טבעתחגית15/03/2009
קראתי הרבה שאלות ותשובות אך רציתי לברר עוד משהו בבקשה, אני עם טבעת שכשלה, פתוחה לגמרי והיום אני עם משקל רב יותר מלפני הניתוח, לפי מה שהיסקתי ניתוח השרוול אכן מתאים לי, רציתי לברר עם אפשר לבצע את הוצאת הטבעת וניתוח השרוול באותו ניתוח וכמה זמן מאושפזים לאחר ניתוח כזה ? תודה חגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרוול לאחר טבעת
פרופ` אחמד מחג`נה15/03/2009חגית שלום
ניתן להפוך את הטבעת לשרוול בניתוח אחד. ההחלטה באם לעשות זואת ביחד או בשני ניתוחים נפרדים הינה שיקול של המנתח בזמן ניתוח וזה תלוי בגורמים טכנים. בעולם יש מרכזים מאוד טובים וידועים בניתוחים בריאטרים שעושים תמיד שני ניתוחים הראשון הוצאת טבעת והשני יצירת השרוול ומדוחים שכמות הסיבוכים לאחר הניתוח פחותה. אני לאחרונה התחלתי לאמץ גישה זו וביצעתי ניתוחים מסובכים בשני שלבים עם תוצאות מצוינות ( הפיכת SRVG או טבעות ישנות שנעשו בפתיחת בטן). ניתוח ראשון הפרדת הדבקויות והוצאת הטבעת שנעשה בלפרוסקופיה והשני הניתוח הסופי גם הוא בלפרוסקופיה.
תוכלי לקבוע אלי להמשך טיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)

.jpg)


.jpg)