שרוול לאחר טבעת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שרוול לאחר טבעת
    חגית
    15/03/2009

קראתי הרבה שאלות ותשובות אך רציתי לברר עוד משהו בבקשה, אני עם טבעת שכשלה, פתוחה לגמרי והיום אני עם משקל רב יותר מלפני הניתוח, לפי מה שהיסקתי ניתוח השרוול אכן מתאים לי, רציתי לברר עם אפשר לבצע את הוצאת הטבעת וניתוח השרוול באותו ניתוח וכמה זמן מאושפזים לאחר ניתוח כזה ? תודה חגית.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרוול לאחר טבעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרוול לאחר טבעת

פרופ` אחמד מחג`נה
    15/03/2009

חגית שלום
    ניתן להפוך את הטבעת לשרוול בניתוח אחד. ההחלטה באם לעשות זואת ביחד או בשני ניתוחים נפרדים הינה שיקול של המנתח בזמן ניתוח וזה תלוי בגורמים טכנים. בעולם יש מרכזים מאוד טובים וידועים בניתוחים בריאטרים שעושים תמיד שני ניתוחים הראשון הוצאת טבעת והשני יצירת השרוול ומדוחים שכמות הסיבוכים לאחר הניתוח פחותה. אני לאחרונה התחלתי לאמץ גישה זו וביצעתי ניתוחים מסובכים בשני שלבים עם תוצאות מצוינות ( הפיכת SRVG או טבעות ישנות שנעשו בפתיחת בטן). ניתוח ראשון הפרדת הדבקויות והוצאת הטבעת שנעשה בלפרוסקופיה והשני הניתוח הסופי גם הוא בלפרוסקופיה.
    תוכלי לקבוע אלי להמשך טיפול
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו