קיצור קיבה בפעם השנייה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• קיצור קיבה בפעם השנייה
    ז.ש
    26/03/2009

עברתי בשנת 2000 ניתוח לפ בנד ואחרי 3 שנים הוא זז ממקומו והיה צורך להוציאו - ירדתי 30 קג.והחזרתי 40 .מאז עברתי בשיטת הלפרסקופיה ניתוח בקע טבורי ויש לי פץ .וגם הוצאת כיס מרה. .זאת אומרת 4 ניתוחי בטן ועוד שני ניתוחים קיסרים ביקיני אני חייבת לרדת בגלל כבד שומני מאד ותחילה של סימני סכרת . האם במצב שכזה לא מסוכן לעשות עוד ניתוח בטן ? האם זה בכלל אפשרי? ואיזה סוג ניתוח כדאי ? איכן לעבור אותו? איכן יש מרכז שבצעה ניתוחים מסוג זה הכי הרבה?.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיצור קיבה בפעם השנייה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ז.ש.

רבקה
    28/03/2009

מצבך היה מאוד דומה למצבי. עברתי שני ניתוחי טבעת כושלים (שני הטבעות דלפו) בנוסף נותחתי עקב בקע טבורי והוציאו לי את כיס המרה. אולי לשמנים יש יותר סיכוי לכך. כל זה אומר שעברתי הרבה ניתוחי בטן וכמוך מאוד חששתי לעבור ניתוח קיצור קיבה נוסף אך כשהמשקל עלה החלטתי שאני חייבת לעבור את הניתוח שוב. מכוון שעשתי הכל דרך קופת חולים הופנתי לבית חולים כרמל ושם עברתי ניתוח שרוול אצל ד"ר חזן, בגלל הניתוחים הרבים שעברתי גם פרופ' שילוני השתתף. לשמחתי הכל עבר חלק ובלי שום בעיות. גם ההחלמה היתה מהירה והיום אני מאושרת שעשיתי את ניתוח השרוול.
    בהצלחה
    רבקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח לאחר ניתוחי בטן קודמים

פרופ` אחמד מחג`נה
    30/03/2009

שלום ז.ש
    היום לאחר התמחות ארוכה וניתוחים רבים בשיטה הלפרוסקופית ניתן לבצע ניתוחים אלו אפילו לאחר ניתוחים קודמים שנעשו בשיטה הפתוחה. יצא לי לנתח לא מעט חולים כאלו ההבדל הינו בהדבקויות אשר יכולות להאריך את זמן הניתוח. על אחת כמה וכמה לאחר ניתוח בשיטה הלפרוסקופית כאשר ההדבקויות הם מנמליות. אין לך לחשוש. אשמח לעזור
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו