מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- קיצור קיבה בפעם השנייהז.ש26/03/2009
עברתי בשנת 2000 ניתוח לפ בנד ואחרי 3 שנים הוא זז ממקומו והיה צורך להוציאו - ירדתי 30 קג.והחזרתי 40 .מאז עברתי בשיטת הלפרסקופיה ניתוח בקע טבורי ויש לי פץ .וגם הוצאת כיס מרה. .זאת אומרת 4 ניתוחי בטן ועוד שני ניתוחים קיסרים ביקיני אני חייבת לרדת בגלל כבד שומני מאד ותחילה של סימני סכרת . האם במצב שכזה לא מסוכן לעשות עוד ניתוח בטן ? האם זה בכלל אפשרי? ואיזה סוג ניתוח כדאי ? איכן לעבור אותו? איכן יש מרכז שבצעה ניתוחים מסוג זה הכי הרבה?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ז.ש.
רבקה28/03/2009מצבך היה מאוד דומה למצבי. עברתי שני ניתוחי טבעת כושלים (שני הטבעות דלפו) בנוסף נותחתי עקב בקע טבורי והוציאו לי את כיס המרה. אולי לשמנים יש יותר סיכוי לכך. כל זה אומר שעברתי הרבה ניתוחי בטן וכמוך מאוד חששתי לעבור ניתוח קיצור קיבה נוסף אך כשהמשקל עלה החלטתי שאני חייבת לעבור את הניתוח שוב. מכוון שעשתי הכל דרך קופת חולים הופנתי לבית חולים כרמל ושם עברתי ניתוח שרוול אצל ד"ר חזן, בגלל הניתוחים הרבים שעברתי גם פרופ' שילוני השתתף. לשמחתי הכל עבר חלק ובלי שום בעיות. גם ההחלמה היתה מהירה והיום אני מאושרת שעשיתי את ניתוח השרוול.
בהצלחה
רבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח לאחר ניתוחי בטן קודמים
פרופ` אחמד מחג`נה30/03/2009שלום ז.ש
היום לאחר התמחות ארוכה וניתוחים רבים בשיטה הלפרוסקופית ניתן לבצע ניתוחים אלו אפילו לאחר ניתוחים קודמים שנעשו בשיטה הפתוחה. יצא לי לנתח לא מעט חולים כאלו ההבדל הינו בהדבקויות אשר יכולות להאריך את זמן הניתוח. על אחת כמה וכמה לאחר ניתוח בשיטה הלפרוסקופית כאשר ההדבקויות הם מנמליות. אין לך לחשוש. אשמח לעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)