זקוקה לעזרה דחופה בעינין קיצור קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה דחופה בעינין קיצור קיבה
    מור
    20/04/2009

שלום
    אני שוקלת 86.5 אני בת 22 והגובה 165 אני ממש שמנה ואני מאוד רוצה לעשות טבעת או מה שזה יהיה העיקר שאני ירזה וירד מהמישקל הזה אני צריכה לרדת לפחות 20 קילו
    אני ישמח אם תגידו לי אם אני יכולה לבצע את מה שרציתי ומה עדיף אני נשואה ויש לי בן בין 4 חודשים ואני שמתי לב שמאז שאני משמינה עוד ועוד בעלי ואני פחות מבלים יחד הוא כאילו ניגעל ממני מינית ולא נימשך אלי אני חייבת עזרה לפני שהנישואים שלי היתפרקו
    מה עלות הניתוח הזה?
    מה הסיכונים?
    מאיזה מישקל זה מיתבצע?
    דרך הכללית מה העלות?
    ואם יש משהו אחר שיוכל לעזור לי יותר מבלי לעשות ניתוח כל שהוא המליצו לי אני בעלת כח רצוןרב
    תודה רבה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריטריוים לניתוחי קיבה

שולה זק
    20/04/2009

שלום לך
    הניתוחים לקיצור קיבה נמצאים בסל הבריאות ומבוצעים ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים שנקבעו על ידי אירגון הבריאות העולמי ואומצו ע"י משרד הבריאות. הקריטריונים הם BMI 35 - 40 בליווי מחלות נילוות כמו סוכרת, לחץ דם, כלסטרול. או BMI 40 ומעלה.
    לפי הנתונים שרשמת ה BMI שלך (מסת גוף) עומד על 31.9, כך שאינך עומדת בקריטריונים. אני חושבת שהדרך הנכונה היא לפנות לתזונאית שתתאים לך תפריט מאוזן ובשילוב פעילות גופנית, אני משוכנעת שתצליחי לשנות הרגלי אכילה ולמאמץ דרך חיים בריאה ונכונה..
    אשמח לעזור בכל עת
    בברכה,
    שולה זק
    050-6233250

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו