כישלון מהניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• כישלון מהניתוח
    יעל
    24/04/2009

ליפני כ-5 שנים עשיתי ניתןח קיצור קיבה הצלחתי לרדת לפחות 15 קילו.במשך השנים הללו ניכנסתי להריון פעמיים.לאחר מכן הלכתי לרופא המטפל ביכדי לסגור את הטבעת לאחר הלידה.הרופא שלי סגר לי את הטבעת יותר מידי עד שלא הצלחתי להכניס שום דבר לפה.אפילו לא רוק.לאחר שהייתי אצלו שוב הוא פתח לי את הטבעת לגמרי.היום אני שוקלת 130קילו וגובהי הוא 170.אני רוצה לגשת שוב לרופא ביכדי שיסגור לי שוב את הטבעת אך אני פוחדת מזה שלא הצליח לרדת כמו ליפני 5 שנים זקוקה בידחיפות ליעוץ ועידוד המיואשת!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כישלון מהניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה ועידוד

שולה זק
    25/04/2009

אשמח לעודד ולעזור בכל דרך. ראשית את צריכה לגשת לרופא המנתח ולבדוק את תקינות הטבעת. החכמה לא לסגור את הטבעת ולסבול אלא להשתמש בה בדרך נכונה ונבונה. להקטנת נפח וכמויות. לאכול ולא לרעוב ולא לסבול . ובשילוב פעילות גופנית לרדת במשקל. לשנות הרגלי אכילה ולנהל אורח חיים ברייא .
    אשמח לעזור בכל עת.
    בברכה,
    שולה זק
    050-6233250

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סגירת הטבעת ורדוקטיל

יעל
    26/04/2009

הי שולה רציתי לדעת העים זה בסדר ליסגור את הטבעתולקחת במקביל את הרדוקטיל לתחושת השובע והדחף לאוכל? תודה מראש יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כישלון מהניתוח

יעל
    26/04/2009

רציתי לדעת מהרגע שאני סוגרת את הטבעת כמה זמן אני צריחה לשתות נוזלים ואז להתחיל לאכול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו