מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מחפשת רופא מומחה לניתוח שרוול קיבהרוי26/04/2009
שלום,
אני מחפשת רופא מומחה לניתוח שרוול קיבה שעובד עם קופ"ח לאומי (באזור הצפון)ת, רופאת המשפחה קצת מקשה עליי בהגעה לניתוח למרות שאני בטוחה ויודעת שזאת הדרך היחידה עבורי להגיע לשקל נורמלי(BMI 43) . אני מכירה את ההליך ואת ההחלמה - בעלי עבר את הניתוח באסותא לפני 1/2 שנה אצל דר' גירון ודר' חזן ומאז רזה 46 ק"ג והוא מאושר עד השמיים על הזכות שניתנה לו לחיות חיים בריאים. הוא עבר את הניתוח דרך קופ"ח מכבי, כל ההליך מרגע ההחלטה ועד הניתוח לקח פחות מחודש, אני קצת עובדת עיצות למי לפנות והאם כדאי לעבור את הניתוח בבית חולים ציבורי כפי שהבנתי שעוברים דרך קופ"ח לאומית.
אשמח להכוונה ועזרה רוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנתחים שעובדים עם לאומית
שולה זק26/04/2009כל הרופאים המבצעים את ניתוחי קיצור הקיבה הם כירורגים בכירים מומחים בתחום. את צריכה לברר במשרד הקופה שלך לאיזה מרכזים הם מפנים ונותנים התחייבות..
אשמח לעזור בכל עת.
בברכה,
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
פרופ` אחמד מחג`נה27/04/2009הגעת למקום הנכון אני במקרה עובד גם עם לאומית
תוכלי ליצור איתי קשר טלפוני
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רוי
קארין ותומר11/05/2009בוקר טוב לך אולי זה קצת מאוחר כי רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך אבל....אני ממליצה בחום רב על ד"ר מחאגנה רופא מדהים אנושי עם ידי זהב מומלץ לך בחום. גם אנחנו עברנו תחת ידיו. בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)