טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי דר מחאג"נה אני סובלת המשמנה יתר גיל 30 משקל 130 ואני בטוחה שעומדת בקטגוריה .רוצה לעבור את הניתוח .ושאלתי מה ההשלכות של הניתוח לטווח רחוק והאם אפשר לכנס להיריון לאחר הניתוח וכמה זמן צריכה לחכות?אני בקופת חולים מכבי ולא רוצה לעשות את הניתוח ברמב"ם אני רוצה באסוטה ואפשר גם לא לשלם עובור בניתוח ואם יש לי ביטוח משלים זה יעזור לי במשהיו
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רינה שלום אם מדובר הניתוח מעקף יש מעקב של יותר מ 20 שנה עם תוצאות מאוד טובות לטווח הארוך. לגבי שרוול המעקב הינו 8 שנים עם תוצאות מצוינות. לגבי הריון - אין מניעה אלא להיפך נשים שקשה להם להכנס להריון בגלל ההשמנה נכנסו לאחר הניתוח. לגבי איפה עושים את הניתוח אפשר לדבר על זה לאחר הפגישה וההחלטה איזו ניתוח את מבצעת. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר