מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח טבעת לקיצור קיבהדיאנה03/06/2009
אני עשיתי את כל תהליך הבדיקות וצריכה לבחור רופא, אך אנני מכירה אף אחד שעשה ניתוח שיכול להמליץ לי על רופא. איך אני יכולה לדעת מי הוא רופא מנוסה בתחום? למי יש המלצות לתת לי לבדוק? ואני רוצה רופא מכבי ולא פרטי, כי אני עושה דרך הקופה.
תודה,
דיאנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת ניתוח ובחירת רופא
שולה זק03/06/2009שלום דיאנה
לא ציינת מקום מגורים, שזה פרטי מאוד חשוב.
לא ציינת שום פרט לגבי הנתונים שלך. בשבי לעשות את כ הבדיקות הדרושות לעבור ניתוח יבה צריך לעבור דרך רופר כירורג בריאטרי, הווה אומר כירורג בתחום ניתוחי הקיבה.
תוכלי ליצור עימי קשר טלפוני ואשמח לעזור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכירורג מכבי
פרופ` אחמד מחג`נה07/06/2009דיאנה שלום
יש הרבה כירורגים ומרכזים אשר התמחו בניתוחים אלו. חלקם גם עובדים עם מכבי. תוכלי לפנות לקופה ולברר.
אני בנוסף עובד עם מכבי. אשמח לעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיצור קיבה-המלצה על רופא
שרונה07/07/2009ד"ר אבינוח עובד עם בי"ח אסותא - לקביעת תור תתקשרי למזכירתו גלית באסותא ראשל"צ
ד"ר פייגין אניה עובדת בבי"ח תל השומר - כנסי לגוגל תמצאי נייד שלה
ד"ר סובחי אבו-עביד - עובד בבי"ח איכילוב- בגוגל תמצאי טלפון
נחשבים אוטוריטות בתחום / עוסקים בזה למעלה מ-10 שנים .......
בהצלחה .....
דרך הקופה יש השתתפות עצמית ע"ס - 4000-7000 ש"ח - תלוי איפה את עושה - מדיקל סנטר או אסותא. הטבעת עצמה אינה עולה כסף.
באופן פרטי עולה בסביבות 70-80 אלף ש"ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה לגבי עלויות
שולה זק08/07/2009הניתוחים טבעת, מעקף, שרוול - נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים.
באסותא, מדיקל סנטר, אלישע - משלמים השתתפות עצמית שמגיעה אף ל- 15,000 ש"ח. תלוי לאיזה קופה שייכים ובאזור המגורים.
אני מציעה , לברר עם הקופה היכן ניתן לעבור את הניתוח במסגרת סל הבריאות ובמימון הקופה ללא השתתפות עצמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)