ניתוח טבעת לקיצור קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח טבעת לקיצור קיבה
    דיאנה
    03/06/2009

אני עשיתי את כל תהליך הבדיקות וצריכה לבחור רופא, אך אנני מכירה אף אחד שעשה ניתוח שיכול להמליץ לי על רופא. איך אני יכולה לדעת מי הוא רופא מנוסה בתחום? למי יש המלצות לתת לי לבדוק? ואני רוצה רופא מכבי ולא פרטי, כי אני עושה דרך הקופה.
    תודה,
    דיאנה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח טבעת לקיצור קיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת ניתוח ובחירת רופא

שולה זק
    03/06/2009

שלום דיאנה
    לא ציינת מקום מגורים, שזה פרטי מאוד חשוב.
    לא ציינת שום פרט לגבי הנתונים שלך. בשבי לעשות את כ הבדיקות הדרושות לעבור ניתוח יבה צריך לעבור דרך רופר כירורג בריאטרי, הווה אומר כירורג בתחום ניתוחי הקיבה.
    תוכלי ליצור עימי קשר טלפוני ואשמח לעזור .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כירורג מכבי

פרופ` אחמד מחג`נה
    07/06/2009

דיאנה שלום
    יש הרבה כירורגים ומרכזים אשר התמחו בניתוחים אלו. חלקם גם עובדים עם מכבי. תוכלי לפנות לקופה ולברר.
    אני בנוסף עובד עם מכבי. אשמח לעזור לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיצור קיבה-המלצה על רופא

שרונה
    07/07/2009

ד"ר אבינוח עובד עם בי"ח אסותא - לקביעת תור תתקשרי למזכירתו גלית באסותא ראשל"צ
    ד"ר פייגין אניה עובדת בבי"ח תל השומר - כנסי לגוגל תמצאי נייד שלה
    ד"ר סובחי אבו-עביד - עובד בבי"ח איכילוב- בגוגל תמצאי טלפון
    נחשבים אוטוריטות בתחום / עוסקים בזה למעלה מ-10 שנים .......
    בהצלחה .....
    דרך הקופה יש השתתפות עצמית ע"ס - 4000-7000 ש"ח - תלוי איפה את עושה - מדיקל סנטר או אסותא. הטבעת עצמה אינה עולה כסף.
    באופן פרטי עולה בסביבות 70-80 אלף ש"ח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה לגבי עלויות

שולה זק
    08/07/2009

הניתוחים טבעת, מעקף, שרוול - נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים.
    באסותא, מדיקל סנטר, אלישע - משלמים השתתפות עצמית שמגיעה אף ל- 15,000 ש"ח. תלוי לאיזה קופה שייכים ובאזור המגורים.
    אני מציעה , לברר עם הקופה היכן ניתן לעבור את הניתוח במסגרת סל הבריאות ובמימון הקופה ללא השתתפות עצמית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו