אחרי ניתוח שרוול-תוספים ונשירת שיער

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אחרי ניתוח שרוול-תוספים ונשירת שיער
    אמיר
    03/07/2009

שלום רב, באמצע חודש אפריל עברתי ניתוח שרוול והסרת כיס מרה.הענינים הסתבכו והיה לי דלף וזיהום וטופלתי כחודש בביה"ח באופו שמרני עם כמויות גדולות של אנטיביוטיקה.כעת אני בבית מחלים לאט עדיין חלש ודי "מעוך".אני לוקח פעמיים ביום מולטיויטמין צנטרום גוניור ואוכל כמויות קטנות לפי ההוראות. בבדיקת דם גילו שהברזל שלי די נמוך (37) כ"כ ויטמין B12 - הוא 205 - האם כדאי לקחת תוסף ברזל וויטמין B12 בנוסף למולטיויטמינים??
    אני קצת חושש מהכדורים (אפילו שהם נקראים ג'נטל איירון) בגלל הרגישות של הקיבה,אולי יש לכם המלצה על ברזל בנוזל כלשהו? שמעתי על סירופ טננבלוט - מה דעתכם?
    ובנוסף - שלא יהיה לי משעמם - התחילה לי נשירת שיער די רצינית בראש - יש איזו עיצה מה לעשות בנושא? אולי זה קשור לחוסרים בגוף?
    תודה רבה רבה וסופ"ש נעים ,
    אמיר.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמיר שלום

פרופ` אחמד מחג`נה
    05/07/2009

גם הניתוח עצמו ןגם הזיהום שהיה לך עלולים לגרום לחסרים בויטמינים ובברזל. נשירת שיער יכולה בהחלט להגרם מהחסרים הללו. תפנה למנתח שלך ולדיאטאנית שעובדת איתו להתאים לך איך להתגבר על חסרים אלו גם תרופתית וגם בכלכלה
    שיהיה לך בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו