מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מתעניין בניתוח טבעתגיא22/07/2009
שלום, אני בן 28, גובה 186 ושוקל 135.
יש לי אסטמה (לא חמורה) ולחץ דם.
גם לי קשה עם דיאטות כבר ואני נתון במצב של חוסר אנרגיה מאוד גבוה ודיכאון כבר כמה שנים מה שמאוד מקשה עליי לעשות את המאמץ ולמצוא כוחות להתמודד עם דיאטה ממושכת מבלי להשבר.
אני מעוניין שלא לשנות ולפגוע בגופי ולכן אני חושב שהפיתרון בשבילי הוא הטבעת
מה הם החסרונות של חיים עם טבעת?
מהי תקופת ההמתנה להליך ? אני חבר הכללית ומעוניין לעבור את הניתוח בצפון, ואולי אפילו ברמב"ם.
מה הפרוצדורה במידה ואני בוחר לעשות את ההליך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוגי ניתוח
שולה זק22/07/2009שלום גיא,
לא ציינת מה הרגלי האכילה שלך (הפרעות אכילה).
למשל אם אתה אכלן מתוקים - טבעת לא מתאימה לך, כי ניתן בקלות לרמות אותה. עם טבעת צריך שיתוף פעולה מלא של המטופל ומשמעת עצמית גבוהה.
אני מציעה, לפני שאתה מחליט על ניתוח זה או אחר,לגשת לרופא מנתח ולהתייעץ איתו ויחד תחליטו איזה סוג ניתוח הכי מתאים לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעות אכילה
גיא23/07/2009שלום
אני לא חושב שיש לי הפרעות אכילה
אני אוכל מתוקים... ומלוחים... לא בצורה חולנית...
לגבי עניין המשמעת אני מאמין שאני אוכל לעמוד בה בהצלחה אחרי צעד כזה דרסטי כמו ניתוח
איך מתחילים? למי פונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניה לרופא המטפל
שולה זק24/07/2009אני מציעה לפנות לקופה בה אתה חבר ולבקש הפניה לרופא כירוג בריאטרי, המתמחה בניתוחי קיצור קיבה.
יש לבדוק אם אתה עונה לקריטריונים ולעור סדרת בדיקות
יחד עם הרופא תתאימו את סוג הניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)