מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עלות ניתוח ללאומית פרימיוםמירב28/07/2009
בלאומית לא הצליחו לאמר לי מה תהא העלות של ניתור שרוול בבית חולים רמב"ם.וזו נישאלה בעיקבות הסירוב של הקופה לאשר לי התחייבות על ידם.
וזאת בהמשך להודעה עם הפרטים ששלחתי קודם.
אני מודה לך מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לך ד"ר באם תוכל לענות על שאלתי
מירב30/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול
פרופ` אחמד מחג`נה30/07/2009מירב שלום
לא בסדר שלא אשרו לך את הניתוח. לפי הניתונים שציינת היה צריך לתת לך את ההתחיבות
אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך ל..
מירב03/08/2009שלום ד"ר
כתבת שתשמח לעזור ואני מודה מראש.
האם אפשר להתקשר אליך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיצור תורים
פרופ` אחמד מחג`נה03/08/2009כן בשמחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקביעת תור
מירב05/08/2009ד"ר שלום,
שוחחנו שלשום לגבי קביעת תור אליך ונתת לי טלפון לתמר 048541831 ויומיים אין תשובה .
אולי טלפון אחר?
אגב במידה והכל כבר בידיי בדיקות,מסמכים,התחייבות.יש מצב להינתח החודש מאחר ואני בחופש עד ה1.9 וזה זמן מצויין עבורי לימי אשפוז והחלמה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקביעת תור
פרופ` אחמד מחג`נה06/08/2009תתקשרי אלי מחר בבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחייבות ועלות
שולה זק05/08/2009שלום מירב,
סליחה שאני מתערבת, אך שאלת על עלו ניתוח באופן פרטי מאחר וסורבת על ידי הקופה ולא קיבלת התחייבות. . העלות נעה בין 40,000 - 60,000 ש"ח.
הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית לעומדים בקריטריונים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)