מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אספריןחיה - אשדוד10/08/2009
ד"ר מחג'נה שלום רב!
עברתי אצלך ניתוח שרוול ב-6.7.09. לפני הניתוח נטלתי אספרין שהופסק לפני הניתוח. לאחר הניתוח המלצת לחדש את נטילתו. קראתי בפורום "משורוולים" שאספרין אינו מומלץ לאחר ניתוח שרוול, מאחר והוא יכול לגרום לגרוי דופן הקיבה. מומלץ לקחת איתו גם אומפרדקס להפחתת חומציות הקיבה. אני לא סובלת מצרבות ו/או הקאות. הייתי רוצה לדעת מהי דעתך בנושא? אני רוצה להזכירך שאני בת 60 ויש לי בעיה בכליות.
סך הכל, אני מרגישה מצויין. הפחתה משמעותית בתרופות לסכרת ובתרופות ללחץ דם. הפחתתי 14 ק"ג ממשקלי, השינוי כבר משמעותי, וזאת רק תחילת הדרך. בעוד 3 שבועות אחזור לביה"ס, מחכה לראות את התגובות של צוות המורות ושל תלמידי.
שוב תודה לך, תודה לידך הברוכות ולכל הצוות הנפלא בכירוגית א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיה שלום
פרופ` אחמד מחג`נה12/08/2009אני שמח שאת מרגישה בטוב
לגבי אספרין אין מניעה מוכחת לאחר שרוול. אני מציע שתחזרי לקחת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול לאנשים מעל גיל 50
זהבה18/08/2009האם הצטבר נסיון לגבי החלמה מניתוח שרוול והצלחתו אצל אנשים מעל גיל 50?
אשמח לשמוע על כך גם מהרופא ובעיקר מאנשים מגילאים אלו שעברו ניתוח שרוול ויכולים לשתף אותי בחוויותיהם.
כמו כן, האם ישנם מנותחי שרוול בארץ שהם בעלי וותק מעל 3 שנים? מעניין אותי לדעת אם יש איזה רגרסיה/שינוי לרעה לאחר פרק של מספר שנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול לאנשים מעל גיל 50
פרופ` אחמד מחג`נה18/08/2009גיל 50 ???? זה גיל צעיר מאוד
הרבה מאוד חולים שניתחתי היו מעל גיל זה ואחדים מעל גיל 70. ההחלמה היא טובה מאוד ולא היו בעיות מיוחדות. להפך אוכלסיה זו נהנית מאוד מהירידה במשקל ומהשיפור במחלות הנלוות.
יש לי נסיון של יותר מ 170 שרוולים בארץ עם מעקב החל משנתיים ותוצאות מאוד טובות ובצרפת איפה עשיתי התמחות במשך שנתיים הנסיון יותר.
בעולם יש מעקב של 8 שנים ושוב התוצאות לטווח הארוך הם טובות.
אשמח להיות לך לעזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)