מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה דחופהרקי17/08/2009
ד"ר יקר שלום
אני בת 39 עם BMI 46, בגיל 22 עשיתי ניתוח גסטרופלסטיקה, ירדתי 30 ק"ג וכמובן שעליתי הכל + לאחר מס' שנים.
כיום אני מעוניינת לעשות את ניתוח השרוול בהמלצת הרופאה שלי.
שאלתי היא : האם עליי לעבור בכל מקרה ניתוח עם פתיחת בטן בשל הניתוח הקודם? או שישנה אפשרות לעבור את הניתוח בדרך לפרסקופית?
אנא ענה לי בהקדם.
תודה רבה רקי
נ.ב
אשמח להתכתב במייל עם אנשים שכבר עשו ניתוח ועם כאלו שלא,כדי לקבל תמיכה ידע ועידוד.
המייל שלי :[email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח חוזר
פרופ` אחמד מחג`נה17/08/2009אני מניח שהניתוח שעברת הינו SRVG כלומר טבעת עם קו סיכות. אם אכן זה הניתוח יש קונטראאנדקציה לעשות ניתוח שרוול.
הניתוח המתאים הינו מעקף. לפני ניתוח יש לבצע וקת (צילום ושט קיבה) וגסטרוסקופיה ולפי האנטומיה להחליט על ניתוח.
ניתוח קודם אינו בהכרח מחייב פתיחת בטן. ניתן לבצע ניתוח לפרוסקופי לחר ניתוח פתוח כמובן דרושה מיומנות רבה יותר
תוכלי ליצור איתי קשר ולקבוע פגישה להמשך הטיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
רקי18/08/2009שלום ד"ר
לפי מכתבך הבנתי שבשל הניתוח שעשיתי [אכן טבעת וסיכות] אין באפשרותי לעשות ניתוח שרוול, האם הבנתי נכון?
תודה רקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהsrvg
שולה זק18/08/2009הבנת נכון. לאחר ניתוח SRVG אפשר לעשות מעקף או טבעת. לא ניתן לבצע שרוול
אני עם אותו ניתוח כמו שלך. חגגתי ב 14.8 - 8 שנים לניתוח במהלכן השלתי 70 קילו ממשקלי. שניתי הרגלי אכילה. אימצתי אורח חיים בריא הכולל תזונה מבוקרת בשילוב פעילות גופנית (הליכה ושחיה).
האם עשית צילום ושט קיבה לראות מה מצב הניתוח שלך? האם ניסית קבוצת תמיכה לשינויי הרגלי אכילה?
אשמח לעזור ולענות לכל שאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)