מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח שרוולבתיה26/08/2009
שלום, אני מבקשת את המלצתכם לגבי רופא שמנתח חברי קופ"ח מכבי ב"אסותא".
אני מעוניינת לעבור ניתוח שרוול, יש לי אישור לניתוח אבל אני לא מכירה מנתח ב"אסותא" שמקבל חברי "מכבי". תודה על תשובתכם המולמדה.
בתיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המנתח שלי
or27/08/2009ד"ר ירון מינץ, המרפאה שלו בר"ג. עדין אין חוות דעת עליו כמנתח כי עוד לא נותחתי אבל הוא אדם נהדר, עונה לי על כל השאלות, גם במייל, מאוד חייכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק אצל האלוף
דקלה27/08/2009אני נותחתי ביום שני אצל ד"ר מחאג'נה ואני יכולה להגיד רק מילים טובות.
אני יודעת שהוא עובד עם מכבי .
הוא חם, הוא קשוב וללא ספק תותח.
תודה ד"ר ...להתראות בביקורת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח באסותא
שולה זק27/08/2009שלום בתיה.
לא ציינת אזור מגורים. אסותא יש בכל מיני מקומות בארץ, וגם אם את חברת מכבי יש קושי לקבל התחייבות לכל מקום.
כל הרופאים המנתחים הם רופאים כירורגיים בכירים שהתמחו בתחום.
מקווה שתעברי בקרוב את הניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו התגובה שלי מלפני שבועיים תקראי
מירב27/08/2009אני שבוע אחרי הניתוח,לא נורא כמו שחשבתי
נותחתי ברמב"ם ע"י ד"ר מחגנה המדהים
לא רק ידיים טובות יש לו אלא גם לב זהב (לא פחות חשוב)
צוות חדר ניתוח מקסים(חשוב).
אני ועוד מנותחת היינו יחד והרופא הזה
התייחס אלינו כמו בבייביס שלו.הגיע לבדוק
לשאול ,לעודד, לצחוק,להחמיא.פשוט מדהים.
המון תודה על הכל
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
בתיה28/08/2009תודה לכם על ההתייחסות.
אני גרה באזור השרון ורוצה להיות מנותחת באזור המרכז.
אם צריך אצפין עד חיפה...
תודה שוב,
בתיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול באסותא
פרופ` אחמד מחג`נה01/09/2009בתיה שלום
קראתי אומנם באיחור את מה שכתבת. אשמח להיות לך לעזר. אני מנתח באסותא חיפה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרף להמלצה
ליאור08/09/2009ביום שישי האחרון נותחתי באסותא חיפה , ע"י ד"ר מחאגנה .
מרגיש מצויין .
ד"ר מחאגנה היה מקסים , והשהות באסותא פשוט תענוג .ממליץ בחום .
בהצלחה
ליאור .
אם יש לך שאלות לגבי המנתח או אסותא או כל דבר אחר אשמח לענות ולעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשביל מחאג'נה כדאי להצפין לחיפה
אפרתוש55510/09/2009אני מכפר סבא ושמעתי על הרבה מנתחים מקצועיים במרכז ובשרון.
לי אישית חשובה המקצועיות אך גם היחס, ההסברים, הסבלנות, הדיבור בגובה העיניים....
נסעתי לחיפה להפגש איתו (ס"הכ שעה ברכב)
וכשישבתי עימו ושוחחנו ידעתי שאני רוצה שהוא ינתח אותי.
אין עוד מנתח שזמין בפלאפון למטופלים שלו... שמתקשר לבדוק איך מתקדמות הבדיקות,
מה קורה עם האישורים.... ומבקש להתעדכן וכו'' והוא כזה !!!!
יש הרבה המלצות חמות בפורום משורוולים מאנשים שעברו ניתוח אצל ד"ר מחאג'נה
גם על מקצועיותו וגם על האנושיות שבו.
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
סימון08/09/2009תפני לד"ר מחג'נאה הוא פשוט מלאך
חוץ מהיותו מלאך ורופא מיוחד הוא מקצועי . לפניי שבוע עברתי אצלו ניתוח שרוול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לבתיה
סימון08/09/2009עניתי לך תפניי לד"ר מחג'נאה הניפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)