מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- תודה לד"ר מחג'נהסימון08/09/2009
ראשית לפניי שארעיף מחמאות לרופא המיוחד רוצה לציין שקודם למעשיו כרופא הוא אדם מיוחד במינו . התחושה שאת מגיעה לרופא כאילו הגעת לבן משפחה . אדיב . חייכן ומעל לכל מאזין ומקשיב לכול ם בסבלנות . ד"ר מחג'נאה ידוע בבית חולים רמבם ומחוצה לה על היחודיות שלו .
הוא מקצוען ברמות . לפניי כ10 ימים עברתי נותח שרוול ולמרות החששות הכבדים הצלחתי לעבור כל החששות בזכות ד"ר מחג'נאה .כל מה שאכתוב לא יכילו את מילות ההערצה אלייך דר מחג'נאה
הית מודל ותהיה תמיד מושא הערצתן של כל מטופלייך
המוןןןןןןןןןןןןןן תודות לך איש יקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנ"ל
גלית11/09/2009אני איתך באותה דעה !!!!!!!! איזה כייף שזכינו לרופא כ''כ נפלא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני ...גם אני
דקלה13/09/2009ממש המלאך בלבן.
מהרגע שהגעתי לבית החולים חששתי ודאגתי.
ברגע שהוליכו אותי לחדרי ההמתנה לפני הניתוח והוא יצא הרגשתי כאילו ירדו לי טונות מהלב.
הוא חייך וצחק איתי וכל הפחדים כאילו נעלמו.
האמת שכל צוות הניתוח, העוזרים והמרדים ובראשם המנתח מדהימים, עד שנרדמתי רק צחקתי.
כיף כיף כיף
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)