אני מעוניין לעבור ניתוח קיצור קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אני מעוניין לעבור ניתוח קיצור קיבה
    קובי
    21/09/2009

שלום,
    אני גבר כבן 31, הגובה שלי הוא 1.80 מ', והמשקל שלי הוא בערך כ-165 ק"ג.
    בביקור האחרון שלי אצל רופאת המשפחה שלי, אמרתי לה שאני מעוניין לעבור ניתוח לקיצור קיבה,
    והיא נתנה לי לעבור סדרה של בדיקות דם כלליות, אך לדעתה, מהתוצאות של מדידת לחץ הדם שלי ועל סמך תוצאות של בדיקות הדם האחרונות שעברתי לפני כמה חודשים טובים, היא חוששת שלא יאשרו לי לעבור את הניתוח הזה, כלומר שאני לא עומד בקריטריונים לניתוח הזה.
    מתוצאות בדיקות הדם האחרונות שעברתי לפני כמה חודשים טובים, עלה בעיקר שאני סובל משומנים בדם, מכולסטרול גבוה, ומבעיה בכבד שנקראת כבד שומני.
    ומדידת לחץ הדם האחרונה שעברתי אצלה, הנתונים הראו שיש לי לחץ דם גבוה 91/ 153 ודופק 104
    אני מעריך שלא יהיו הרבה שינויים בתוצאות בדיקות הדם החדשות שאני אעבור, אולי אף תהיה החמרה.
    על סמך הנתונים האלו, האם יש בסיס מוצדק לחששות שלה, שאני לא עומד בקריטריונים לניתוח כזה?
    האם על סמך הנתונים האלו אין בכלל על מה לדבר על ניתוח קיצור קיבה (שרוול קיבה) לגבי?
    * לדעתה של הרופאה שלי אני צריך קודם כל להתחיל בטיפול תרופתי להורדת לחץ דם, ורק אז אולי יש על מה לדבר, הבעיה היא שאני מסרב לקחת את הכדורים שהיא נתנה לי כי אני לא רוצה כבר בגיל כזה להתחיל לחיות על כדורים.
    מה אני צריך לעשות? והאם רק אחרי שאני אצליח לפתור את בעיית הלחץ דם הגבוה שלי בעזרת טיפול תרופתי, האם רק אז אני אוכל לעמוד בקריטריונים לניתוח קיצור קיבה???
    *** אני שייך לקופת חולים כללית, ויש לי כללית מושלם.
    אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור לי קצת ולענות לי על שאלותיי.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח

שולה זק
    21/09/2009

שלום קובי
    ה- BMI שלך 50.9 ואתה עומד בקריטריונים לניתוח קיצור קיבה.
    רצוי שתתחיל את התהליך בפגישה אצל כירורג המתמחה בתחום ניתוחי הקיבה. הוא יסביר לך על סוגי הניתוח ויחד תחליטו על הניתוח המתאים לך. תקבל רשימת בדיקות שעליך לעבור לפני הניתוח.
    לא ציינת מקום מגורים על מנת להפנות אותך לכירורג .הניתוח הוא ניתוח בריאות ונמצא בסל הבריאות והוא ללא עלות כספית. לעומדים בקריטריונים . הוא בא לפתור בעיות אותן מנית כמו לחץ דם, שומנים בדם, סוכרת וכו'.
    תוכל ליצור עימי קשר בכל עת ואשמח לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתך

קובי
    21/09/2009

שולה שלום וערב טוב לך,
    אני גר בקריית חיים, ושייך לקופת חולים כללית, ויש לי כללית מושלם.
    אבל מה לגבי מה שהרופאת משפחה שלי אמרה לי על בעיית הלחץ דם הגבוה שלי??
    האם רק לאחר שאני אתחיל בטיפול תרופתי לאיזון הלחץ דם האם רק אז , כמו שהיא חושבת, יאשרו לי לעבור את הניתוח הזה?
    ומה לגבי הבעיה בכבד שיש לי, "כבד שומני", האם זה לא יכול להשפיע?
    אני חייב לציין שהיא נתנה לילעבור עכשיו סדרה של בדיקות דם כלליות, כולל צילום רנטגן ואולטרסאונד, על סמך רשימה של בדיקות שראיתי שצריך לעבור לפני ניתוח כזה באחד הפורומים ברשת שעוסקים בניתוחי קיצור קיבה, ועל סמך מקרה שהיא זכרה, של מטופלת שלה שגם עברה את הנתוח הזה לא מזמן אצל ד"ר מחג'נה.
    לרופאת משפחה שלי קוראים ד"ר יוסינגר, ואני מטופל במרפאת קופת חולים כללית בקרית חיים מערבית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה,

קובי
    21/09/2009

שולה עוד פעם שלום,
    שכחתי לציין גם שהרופאה שלי, ד"ר יוסינגר, אמרה לי שרק לאחר שיהיו לה כל תוצאות הבדיקות שהיא נתנה לי לעבור, רק אז על סמך התוצאות, היא תוכל להשיג לי טופס התחחיבות לגבי פגישת ייעוץ עם הרופא כירורג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קובי שלום

פרופ` אחמד מחג`נה
    21/09/2009

כמו ששולה ציינה, אתה בקרטריונים לניתוח. רצוי שתקח את הכדורים ללחץ דם עכשיו וכך תגיע לניתוח בתנאים אופטמלים.
    תוכל לקבוע אלי ואני אסביר לך את כל הדרוש
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קביעת תור לכירוג

שולה זק
    21/09/2009

קובי אתה יכול להגיע ליעוץ עם כירורג ללא קשר לבדיקות. אתה יכול לתאם לך פגישה ולקבל טופס 17 בקופה.
    כפי שדר' מחג'נה כתב אתה יכול להגיע גם אליו להתיעצות, שאלה איפה אתה גר.
    כפי שציינתי אתה יכול להתקשר ואשמח לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו