מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- BMI גבוליקטנטן25/09/2009
שלום,
אני מעוניין לבצע ניתוח שרוול באסותא חיפה (נפגשתי עם ד"ר דוד חזן)
אני חבר בקופ"ח כללית (מושלם) ומבוטח בביטוח מורחב של הראל הכולל ניתוחים פרטיים (לא ציינית בפני ד"ר חזן).
התחלתי הליך, ה-BMI שנקבע לי 38.3. נשלחתי לבדיקות נוספות.
בינתיים התוצאות שבידיי:
לחץ דם - 130/90 (מבדיקה אחת בלבד !)
בדיקות דם חריגות/גבוליות:
UREA - 50
GLUCOSE - 93
CHOLESTEROL - 200
CHOLESTEROL LDL - 126
US בטן עליונה נקבע לי לתחילת אוקטובר.
האם יש לי סיכוי לאישור הניתוח בדרך כלשהי ? האם הביטוח הפרטי (הראל) יכסה את מה שקופ"ח אולי לא תאשר ?
נא תשובתכם, אני כוסס ציפורניים ומחכה בלחץ לתשובה. מאוד רוצה לבצע את הניתוח.
קטנטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים
שולה זק25/09/2009עם הבדיקות ומכתב של דר' חזן עליך לפנות לקופה שלך, על מנת לקבל התחייבות לניתוח.
אין טעם לקסוס ציפורניים ולהיות עצבני, אנחנו מעל דפי הפורום לא נוכל להנפיק לך התחייבות.
לגבי ביטוחים אלו או אחרים, זה לא רלוונטי לכאן.. זה מולך והביטוח.
שנה טובה ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקטנטן
פרופ` אחמד מחג`נה25/09/2009אני מבין ללבך.
אומנם ה - BMI הוא גבולי אבל הלחץ דם שלך הוא גם גבולי למעלה.
יש לי הרגשה שעם מאמץ לא גדול (מכתב המפרט את הצורך בניתוח..)תקבל התחיבות. כבר ניתחתי פציינטים במצב שלך. אם תרצה יותר אנפורמציה תוכל להתקשר אלי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
קטנטן29/09/2009שלום ד"ר מחג'נה,
היום שדיברתי עם ד"ר חזן והקראתי לו את הנתונים שרשמתי כאן הוא הגיב שאין אינדקציה.
כששאלתי אותו (ללא אזכור ההתכתבות בינינו) האם אפשר להגיש בקשה חריגה, הוא אמר לי שמבחינתו, כל עוד אין אינדיקציה (יש עדיין US שלא ביצעתי) הוא לא מתכוון לנתח אותי.
בניגוד אליו התשובה שלך קצת שונה וכנ"ל לגבי תשובה דומה שקיבלתי במלב"י שמוכנים לעשות מאמץ שאני אקבל את האישור (אני מעדיף להיות מנותח בחיפה ולא בת"א). למה יש הבדל בגישות ? האם אפשר ליצור אתך קשר ישיר, כיצד ובאיזה שעות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
קטנטן29/09/2009שלום ד"ר מחג'נה,
היום שדיברתי עם ד"ר חזן והקראתי לו את הנתונים שרשמתי כאן הוא הגיב שאין אינדקציה.
כששאלתי אותו (ללא אזכור ההתכתבות בינינו) האם אפשר להגיש בקשה חריגה, הוא אמר לי שמבחינתו, כל עוד אין אינדיקציה (יש עדיין US שלא ביצעתי) הוא לא מתכוון לנתח אותי.
בניגוד אליו התשובה שלך קצת שונה וכנ"ל לגבי תשובה דומה שקיבלתי במלב"י שמוכנים לעשות מאמץ שאני אקבל את האישור (אני מעדיף להיות מנותח בחיפה ולא בת"א). למה יש הבדל בגישות ? האם אפשר ליצור אתך קשר ישיר, כיצד ובאיזה שעות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליצור קשר
פרופ` אחמד מחג`נה01/10/2009תוכל ליצוא איתי קשר טלפוני מחר בשעות 11-12
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על השיחה היום, עודדת אותי
קטנטן02/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)