מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה דחופהסילביה14/10/2009
שלום, יש לי שתי בנות שעומדות לעשות ניתוח לקיצור קיבה אחת בת 27 והשנייה בת 19 וחצי אחרי התייעצות עם רופא הוא הציע להם טבעת ולא שרוול אני במתח ורוצה לדעת אם נכון שטבעת יותר טוב משרוול או משהוא אחר אגב הם שוקלות 120 קילו כל אחת וזה לא חיים אבל....... זה לא מסוכן? בבקשה תנו לי עצה דחופה טבעת שרוול מה הכי פחות מסוכן? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאמת ניתוח
שולה זק14/10/2009יש שלושה סוגי ניתוח
טבעת, שרוול, מעקף.
את סוג הניתוח מתאימים למנותח על פי הרגלי האכילה שלו, הפרעות האכילה ומצב כללי. הדבר נעשה בהתיעצות עם הרופא המנתח.
לאכלני מתוק משל לא מתאים טבעת. לחולי סוכרת מתאים מעקף.
רופא שעושה את כל סוגי הניתוח מחליט יחדעם מטופל על הניתוח המתאים ביותר.
לא ציינת מי הרופא אליו פניתם
בכל אופן שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעת????
פרופ` אחמד מחג`נה15/10/2009אני מבצע את כל הניתוחים הבריאטרים. הניתוח מותאם לפציינט לפי הרגלי אכילה, מחלות נלוות, משקל וכו...
חשוב מאוד שהרופא שנגשת אליו מבצע את כל הניתוחים.
רוב המנותחים שלי עברו שרוול פחות מעקף והיום אני מנתח מעט מאוד טבעות. עכשיו חזרתי מכינוס להשמנת יתר בפריס ונפגשתי עם מנתוחים דגולים באירופה והם אמרו שחלק גדול מהטבעות שהכניסו לפני שנים מוציאים אותם והופכים לניתוח אחר. גם אצלנו חלק לא מבוטל מהאנשים עם טבעת עברו את זה. לגבי שאלתך על הסיכונים של ניתוח שרוול - הסיכונים והסיבוכים מאוד רקטנים כשהניתוח נעשה בידיים מנוסות ובמרז טוב.
שיהיה בהצלחה במה שתבחרו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)