שאלה דחופה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    סילביה
    14/10/2009

שלום, יש לי שתי בנות שעומדות לעשות ניתוח לקיצור קיבה אחת בת 27 והשנייה בת 19 וחצי אחרי התייעצות עם רופא הוא הציע להם טבעת ולא שרוול אני במתח ורוצה לדעת אם נכון שטבעת יותר טוב משרוול או משהוא אחר אגב הם שוקלות 120 קילו כל אחת וזה לא חיים אבל....... זה לא מסוכן? בבקשה תנו לי עצה דחופה טבעת שרוול מה הכי פחות מסוכן? תודה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאמת ניתוח

שולה זק
    14/10/2009

יש שלושה סוגי ניתוח
    טבעת, שרוול, מעקף.
    את סוג הניתוח מתאימים למנותח על פי הרגלי האכילה שלו, הפרעות האכילה ומצב כללי. הדבר נעשה בהתיעצות עם הרופא המנתח.
    לאכלני מתוק משל לא מתאים טבעת. לחולי סוכרת מתאים מעקף.
    רופא שעושה את כל סוגי הניתוח מחליט יחדעם מטופל על הניתוח המתאים ביותר.
    לא ציינת מי הרופא אליו פניתם
    בכל אופן שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טבעת????

פרופ` אחמד מחג`נה
    15/10/2009

אני מבצע את כל הניתוחים הבריאטרים. הניתוח מותאם לפציינט לפי הרגלי אכילה, מחלות נלוות, משקל וכו...
    חשוב מאוד שהרופא שנגשת אליו מבצע את כל הניתוחים.
    רוב המנותחים שלי עברו שרוול פחות מעקף והיום אני מנתח מעט מאוד טבעות. עכשיו חזרתי מכינוס להשמנת יתר בפריס ונפגשתי עם מנתוחים דגולים באירופה והם אמרו שחלק גדול מהטבעות שהכניסו לפני שנים מוציאים אותם והופכים לניתוח אחר. גם אצלנו חלק לא מבוטל מהאנשים עם טבעת עברו את זה. לגבי שאלתך על הסיכונים של ניתוח שרוול - הסיכונים והסיבוכים מאוד רקטנים כשהניתוח נעשה בידיים מנוסות ובמרז טוב.
    שיהיה בהצלחה במה שתבחרו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו