לדר' שלום

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לדר' שלום
    נלי
    21/10/2009

שלום דר'
    אני אמורה לעבור ניתוח שרוול -אצלי כבר הכל מוכן אפילו טופס 17 - ואני כבר שבוע בדיאטה לפני ניתוח. אני שייכת למכבי. אך מאוד מאוד מאוד התאכזבתי מהיחס של המנתח שאליו פניתי והוא פשוט סתם מושך אותי ולא רוצה לתת לי תור לניתוח .לי זה קצט דחוף כיוון שבעלי אמור לצאת בדצמבר לחודש מילואים ואני לא רוצה להחלים לבד עם ילדה קטנה.
    מה זמני המתנה כדי שאתה תנתח אותי? (אני גרה במרכז אך אוכל להגיע לחיפה)
    מכווה מאוד מאוד מאוד שתוכל לעזור לי.
    בברכת יום נעים
    נלי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדר' שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תור לניתוח

שולה זק
    21/10/2009

שלום נלי
    המייל שלך לא ברור. אם את בדיאטת חלבונים לפני ניתוח, אז יש לך מועד לניתוח או החלטת על דעת עצמך לעשות דיאטה? את מדברת על טופס 17 - מזה אני מסיקה שאת חברת קופת חולים כללית. היה והנחתי נכונה , עליך לוודא בקופה שלך, אם יש להם הסכם עם בי"ח רמב"ם ואם תוכלי לקבל הפניה אליהם. הטפוס 17 שבידך מופנה לבי"ח חולים מסויים ולא ניתן להעברה.
    לא ציינת מי המנתח והיכן את אמורה לעבור את הניתוח.
    תוכלי ליצור עימי קשר בכל עת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נלי שלום

פרופ` אחמד מחג`נה
    21/10/2009

תוכלי ליצור איתי קשר טלפוני. אני עובד עם מכבי באסותא -חיפה. בימי רביעי אחרי 1600 תוכלי לקבוע לשבוע הבא. טלפון 048810663-4
    אם דחוף לך יותר תוכלי לרים טלפון
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו