מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לדר' שלוםנלי21/10/2009
שלום דר'
אני אמורה לעבור ניתוח שרוול -אצלי כבר הכל מוכן אפילו טופס 17 - ואני כבר שבוע בדיאטה לפני ניתוח. אני שייכת למכבי. אך מאוד מאוד מאוד התאכזבתי מהיחס של המנתח שאליו פניתי והוא פשוט סתם מושך אותי ולא רוצה לתת לי תור לניתוח .לי זה קצט דחוף כיוון שבעלי אמור לצאת בדצמבר לחודש מילואים ואני לא רוצה להחלים לבד עם ילדה קטנה.
מה זמני המתנה כדי שאתה תנתח אותי? (אני גרה במרכז אך אוכל להגיע לחיפה)
מכווה מאוד מאוד מאוד שתוכל לעזור לי.
בברכת יום נעים
נלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תור לניתוח
שולה זק21/10/2009שלום נלי
המייל שלך לא ברור. אם את בדיאטת חלבונים לפני ניתוח, אז יש לך מועד לניתוח או החלטת על דעת עצמך לעשות דיאטה? את מדברת על טופס 17 - מזה אני מסיקה שאת חברת קופת חולים כללית. היה והנחתי נכונה , עליך לוודא בקופה שלך, אם יש להם הסכם עם בי"ח רמב"ם ואם תוכלי לקבל הפניה אליהם. הטפוס 17 שבידך מופנה לבי"ח חולים מסויים ולא ניתן להעברה.
לא ציינת מי המנתח והיכן את אמורה לעבור את הניתוח.
תוכלי ליצור עימי קשר בכל עת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנלי שלום
פרופ` אחמד מחג`נה21/10/2009תוכלי ליצור איתי קשר טלפוני. אני עובד עם מכבי באסותא -חיפה. בימי רביעי אחרי 1600 תוכלי לקבוע לשבוע הבא. טלפון 048810663-4
אם דחוף לך יותר תוכלי לרים טלפון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)