אני ממש ממש צריכה עזרה :\

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אני ממש ממש צריכה עזרה :\
    שני
    29/03/2007

אני בת 13 גובה- בערך 1.50
    אני שוקלת כרגע 68, אני עשיתי דיאטה בקית שעבר וירדתי כ-15 קילוגרמים (עשיתי דיאטת חרמון )
    ושקלתי כ-53 קילו.
    אך עליתי ה כ ו ל !
    ואפילו עברתי את עצמי אז אני רוצה בבקשה עצוות איך אני יכולה לרדת מהר ולשמור על תזונה נכונה מבלי שאני אעלה במשקל עוד הפעם :\

אודה לכם מאווד

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני ממש ממש צריכה עזרה :\

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שני

שולה זק
    30/03/2007

הייתי מציעה לך לפנות לדיאטנית מוסמכת שתנחה אותך לאכילה נכונה שתקנה לך הרגלים נכונים וכלים לשמירה על משקל תקין בעתיד.
    כל דרך אחרת תהיה לא רצינית ולא בריאה והתוצאה המיוחלת לשמירה על משקל תקין לא תושג.
    את נצאת בגיל, שעם הכוונה מקצועית, תוכלי ללמוד לאכול נכון ולאמץ אורח חיים בריא עם הרגלי אכילה נכונים לאורך זמן.
    כל דיאטה לא מבוקרת או דיאטה דרסטית מביאה לתוצאה רגעית....ירידה במשקל - המביאה בעקבותיה עליה כפולה, פגיעה בבריאות ועוגמת נפש.
    אני מקווה שתשקלי בחיוב פניה לדיאטנית או לקבוצת תמיכה ואו שניהם יחד - וכך ללא ספק תקצרי הצלחה ותהני ממאמצייך בהמשך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

skopy
    02/04/2007

על פי הנתונים הינך סובלת מהשמנת יתר.
    עפ"י גילך הני יכול להמליצך על בי"ח מאיר בכפר סבא שמפעיל ''מרכז ספורט ובריאות לילדים ולנוער'', המפעיל תכנית חדשנית וייחודית.
    אולי זה בדיוק מה שהינך צריכה במקום כל מיני אמצעי הרזיה אחרים.
    חג שמח,
    סהר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו