לפני ניתוח שרוול קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לפני ניתוח שרוול קיבה
    יעל
    28/10/2009

הפניה היא כמובן גם לגבי מנותחי שרוול קיבה.
    רציתי לשאול מס' שאלות:
    1. ישנם כאבים לאחר הניתוח, הכוונה לכאבי בטן פנימיים?
    2. כמה זמן אני אמורה לאכול תזונה נוזלית, ואח"כ כמה זמן נוזלית, ומתי אני יכולה להתחיל לאכול אוכל מוצק?
    3. מתי אפשר להתחיל לעסוק בפעילות גופנית מלאה: כפיפות בטן, אירובי וכו'.

תודה רבה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני ניתוח שרוול קיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי יעל

ליאור
    28/10/2009

עברתי ניתוח שרוול לפני כחודשיים .
    כאבים - לי אישית לא היו שום כאבים - מהרגע שהתעוררתי ועד עכשיו.
    מאנשים אחרים שעברו את הניתוח - לחלק יש כאבים (לא משהו שמצריך מעבר למשככי כאבים ) ולחלק ( כמוני) אין - מאוד אינדיבידואלי .
    נוזלים - במשך שבועיים מהניתוח אוכלים נוזלים ומרוסקים .אחרי שבועיים מתחילים להוסיף דברים לתפריט .
    תוך חודש חודשיים את אמורה להגיע למצב שאת יכולה לאכול כמעט הכל רק בכמויות קטנות ( ואפילו מגוכחות ) .
    צרפתי לך תפריט לדוגמא , לפי שלבים :
    פעילות - אחרי כשבועיים התחלתי הליכות ( לא ארוכות ) ואחרי חודש חזרתי לפעילות מלאה - כולל רכיבה על אופניים . כדאי לפני חזרה לפעילות מאומצת להתיעץ ולקבל אישור מהרופא .
    אם יש עוד שאלות , אשמח לעזור
    בהצלחה
    ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר שרוול

פרופ` אחמד מחג`נה
    29/10/2009

ליאור כל הכבוד.
    הסברת את ההליכים מאוד יפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ד"ר, ליאור וכולם

or
    05/11/2009

אני קוראת כאן את התגובות וממש מצדיעה לכולכם, נותנים הרגשה משפחתית, שיש על מי לסמוך.

אני גם לפני ניתוח עברתי כבר את כל הבדיקות והתייעצתי עם המנתח ד"ר סובחי מאיכילוב, אני עדיין מתלבטת האם לעשות מעקף קיבה או שרוול, אני מרגישה שזו ההחלטה הכי קריטית שאני צריכה לעשות בחיים :)

ליאור, היכן התפריט לדוגמא שאמרת שצירפת? אני לא רואה אותו

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

or
    05/11/2009

בסוף הפגישה עם המנתח שאמר שאני יכולה לעבור את הניתוח הוא אמר לי לחכות שיתקשרו אלי (עוד כחצי שנה) ויתנו לי תאריך לטרום ניתוח.

האם כשנותנים תאריך לטרוםניתוח נותנים גם לניתוח עצמו?

ועוד, קופת החולים (מאוחדת) מבקשת מכתב שאותו אני צריכה להגיש לקופה עם כל הבדיקות הם שולחים את זה למנהלה של הקופה והיא מאשרת, בטרום ניתוח יתנו לי את המכתב?

ממש לא מבינה איך זה עובד והמזכירות בקופה נותנות לי את ההרגשה כאילו אני הראשונה שעושה את זה והן בעצמן לא יודעות כל אחת אומרת משהו אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו