בבקשה תגובתך ד"ק מחגנה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• בבקשה תגובתך ד"ק מחגנה
    קרן
    03/11/2009

שלום ד"ק מחגנה אני קרן אני עברתי אצלך ברמבם ניתוח שרוול לפני חצי שנה תודה לאל בריאה ומאושרת בעיקר 40 ק"ג פחות .אבל אני פונה אלייך בשם חברה טובה שלי שאחרי שראתה את הניתוח המוצלח שלי החליטה לקחת החלטה אמיצה ולעבור את הניתוח גם. הקריטריונים מתאימים היא גרה בנהריה ומבוטחת בכללית הפנו אותה לרופא בנצרת היא עשתה את כול הבדיקות וקיבלה כבר יתחייבות הבעיה שלאותו רופא יש טור רק לחודש ינואר המצב אצל החברה שלי נורא קשה היא מתמודדת כול יום עם השומן וזה כבר גורם לה להמון קשיים כמו לינשום . בבקשה ד"ק מחגנה תן לנו את תגובתך מה לעשות.
    תודה על העזרה ובכול מיקרה תודה שהחזרת לי את החיים ואפילו הרבה יותר יפים

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תגובתך ד"ק מחגנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תור לניתוח

פרופ` אחמד מחג`נה
    04/11/2009

זו קרן שאני מכיר???
    אשמח לעזור. תבקשי מהחברה שלך להפגש איתי באסותא ואבדוק מה אפשר לעשות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לברר בקשר להתחייבות

שולה זק
    04/11/2009

שום קרן
    שמחתי לקרוא שאת מרגישה טוב ויורדת יפה במשקל.
    ברצוני להפנות תשומת לב חברתך, לפני שהיא פונה לאסותא, לברר בקופה בה היא חברה אם היא מקבלת התחיבות ליעוץ וניתוח לדר' מחג'נה באסותא. לא כל הקופות נותנות התחייבות לאסותא
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו