בעיית שתייה קשה צריכה עזרה דחוף!!!!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• בעיית שתייה קשה צריכה עזרה דחוף!!!!
    אפי
    08/11/2009

היי לכולם אני עברתי ניתוח שרוול ב- 18.10 אבל לאחר כעשרה ימים של התייבשויות וחולשה הוחלט ע"י המנתח שלי לנתח אותי שוב משום שהוא תפר אותי יותר מידי וביניתוח השני הוצא תפר אחד שכי שאני אתחיל לשתות ... לאחר צילום ניראה שהחומר באמת עובר ושהכל תקין.
    מאז עבר שבוע ואני עדיין מתייבשת יש לי בעיה לשתות כלומר מרוב אובססיה לשאני לא אתייבש אני כל הזמן עם שתיה בפה וכתוצאה מכך אני מקיאה כל הזמן ואני לא יודעת איך להפסיק את זה .
    כשאני שותה כומיות של לגימות קטנות ובהפסקות הפה שלי יבש ואני אני מתחילה לגרגר את הפה עם מיים קפואים כדי שההרגשה הזאת תלך .
    מיותר לציין שאני עושה הפסקה לאכילה כגון יוגורט 3 כפיות ואז מנוחה בזמן המנוחה הכל יוצא לי החוצא ללא שליטה . האם זה נורמלי .?
    אני יודעת שיש לי בצקת באזור שבין הושט לקיבה אבל דיי עד מתי אני אמורה לסבול ככה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב אפי

שולה זק
    08/11/2009

התופעות שאת מתארת צריכות התייחסות המנתח שלך.
    יתכן, כמו שאת מציינת, שמפחד להתייבש את נוהגת לא נכון בכל הקשור בכמויות השתיה והאכילה.
    ציינת שיש לך בצקת וזה לוקח זמן עד שנספג.
    גשי למנתח ובטוחני שיתן לך את הטיפול והתשובות והמתאימות ובמהרה תרגישי טוב ותהנהי מתוצאות הניתוח.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו