תודה רבה לד"ר מחאג'נה על קסם שעברתי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• תודה רבה לד"ר מחאג'נה על קסם שעברתי
    פאדי
    17/11/2009

רקע כללי אני בן אדם בריא בדרך כלל איני נוטל תרופות לא מעשן וחיי הם חיי ספורט גובה 198 ס"מ רק לפני 5 שנים נפצעתי בצבא שגרם לי להיות מרותק למיטה כ 13 חודשים עליתי מ100 קילו ל170 קילו נסיתי דיאטה אך לא עזר בלי ספורט מאחר שהרגליים שלי מלאות בפלטינות לא יכלתי לבצע פעילות ספורטיבית כל שהיא נאלצי לבצע ניתוח שרוול SLAVE אצל ד"ר מחאג'נה ביעוץ גברת שולה הנכבדה הגעתי לד"ר הנבחר ואני אחרי חודשיים וחצי פחות 30 קילו מרגיש שקבלתי את החיים בחזרה כמתנה אך לצערי השמחה היתה קשה במידה מסויימת שאבי נפטר אחרי הניתוח שלי בשבוע והרגש שיחק תפקיד טוב והיה לי קצת בעיות וכאבים אך כיום אני מרגיש יותר טוב אוכל כל מה שבא לי בכמויות קטנות הרופא המנתח תמיד היה במעקב אחריי ודאג לשלומי רציתי להבהיר כמה דברים על הניתוח נכון שהוא פלא אך לא קל לעבור ניתוח כזה:
    בהתחלה היו לי כאבי תופת מהניתוח ודימום מאיזור הניתוח מאחר שהנקז של הדם ששמים אותו אחרי הניתוח הורד אחרי 3 ימים וכך היה לי הצטברות דם מתחת לשכבת העור שהיתי מחליף תחבושות אלסטיות כל 4 שעות אחרי 12 ימים הורדתי הסיכות (תפרים) של הניתוח שהיתה הקלה מדהימה בהורדת הסיכות לא מרגישים בכלל ויותר נעים כשלובשים חולצה כי לא נעים שמאלה וימינה וזה מעולה אחרי כ 3 שבועות עזבתי את האוכל של הדיאטנית כמו אשל לבן וכו' דייסת הסולת והאנשור כמובן לקחתי גם טבליות למציצה של וטמינים היה לי הרגשת בחילה מחוסר מים בגלל שאי אפשר לסיים כוס מים מלא וצריך לחלק את הכמות לכמה פעמים טובות ובזמנים כ 40 -50 שניות בין כל לגימה 3 כפות לבן סותם לך את הקיבה ומרגיש שובע כ 5 שעות אחרי חודש חזרתי לאכול דברים קלים בכמויות מזעריות והתחלתי לעשות ספורט היום כשלושה חודשים אחרי אני מאוד מרוצה אך לפעמים מבאס שכל הגודל אין באפשרותי לסיים חצי לחמניה בכל ממרח שהוא ולפעמים הרגשה של כאבים עזים וכאילו שהאוכל עומד לי בגרון מרוב שאכלתי למרות שלא יכלתי לסיים אפילו חצי לחמניה הרגלי האכילה השתנו והחיוך שלי חזר לפנים והרגשה שאתה נכנס לחנויות מתלבש במה שאתה רוצה זה דבר אדיר .
    אני מציע לכל מי שאינו מרוצה ממשקל חולני לבצע ניתוח זה כי באמת זה ניתוח פלא אני היום חזרתי להתאמן בהרמת משקולות ולהתאגרף ועושה ארובי אני מכריח את עצמי לאכול כל שעה עגולה מאחר שאני מתאמן נכון שהיום אני שוקל כ 135 קילו אך אני גבוהה מאוד כ 2 מטר ומאמין כשאחזק שרירים בחזרה אני ארד עוד 30 וזה מה שאני רוצה 110-115 קילו שרירים וגוף כמו שהיה לי הגוף עצמו עבר טראומה מאוד קשה שהשרירים בגוף כואבות בעיקר גב ורגליים אך יעבור עם ספורט .
    אני מאחל לכולם הצלחה. בכיף אני אעזור ואכוון במה שאני יודע תודה לך ד"ר מחאג'נה ושיהיה לך חיים ארוכים ומלאים בחום ואהבה וד"ש לאשתך המיוחדת ד"ר שרון שעזרה גם ושנפגש רק בשמחות .....

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה רבה ושמחתי לדעת

פרופ` אחמד מחג`נה
    19/11/2009

תודה רבה פאדי
    שמחתי מאוד לדעת כמה אתה אוהב מה שעשית. אתה צריך לבוא אלי למעקב (תוכל לקבוע אלי למכבי - אסותא 8810663-4
    בהצלחה ולהתראות בקרוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו