מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עברתי ניתוח בטבעת ב- 28 בינואר 2009אילנה22/11/2009
שלום רב! אני נותחתי ב- 28 בינואר 2009. - טבעת שוודית מתכווננת. שקלתי ערב הניתוח 131 קילוגרמים. גובה: 164 סנט'. עכשיו, 90. כלומר ירדתי 41 יקלו. קצב הירידה נעצר קצת, אני כבר שבועיים 90 קילו. אני יודעת שאני צריכה להגיע לפחות ל- 70 קילו. אני סגורה על 8 סי.סי, שזה גבוה יחסית. אוכלת אמהכל אבל בקושי, לא שמן ובלי סוכר - ובכל זאת, מיד הכל נסתם. לא רוצה לפתוח ובוודאי לא רוצה לסגור עוד. האם במצב הקיים יש סיכוי שאמשיך לרדת? אני בת 71 ולאחרונה התחלתי לצעוד. ב- 2006 עברתי ניתוח להחלפת פרק הירך השמאלי, ועד לפהי כמה חודשים לא יכולתי ממש ללכת. אני מעוניינת כמובן למשיך לרדת. אין מנוס מלסגור עוד? אחכה לתשובה המלומדה - תודה מראש - אילנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך ירידה
שולה זק22/11/2009שלום אילנה
כל הכבוד על ההישגים עד כה.
לאחר 41 קילו הגוף מאזן את עצמו ולא יורדים בקצב מסחרר כל שבוע.
תמשיכי בתפריט מאוזן ומעט צעידה ותראי שתמשיך בירידה מבוקרת במשקל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)