ניתוח טבעת או החדרת בלון

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח טבעת או החדרת בלון
    בר
    22/11/2009

שלום שולה!
    שמי בר אני במקל של כ-80 ק"ג וגובהי הוא 166 ס"מ.
    ברצוני לרדת במשקל לכ-54 ק"ג.
    ואני חשבתי לעבור את הניתוח טבעת.
    אני הייתי אמל דיאטנית, קיבלתי ממנה תפריט, אך בכל זאת חרגתי מהתפריט שאותו קיבלתי ממנה.
    אני כבר מיואשת מכך.
    כל מאמץ הכי קטן שלי הוא מבוזבז על הנשימה ואני חושבת שאם אני ירד במשקל אז גם יהיה לי קל בתנועתיות שלי.
    אני מתלבטת בין הטבעת לבין החדרת הבלון לקיבה ששמעתי שההצלחות בו הן מעטות מאוד.
    אני אפילו ניסיתי תרופות להרזיה והן לא הועילו לי כלל וכלל הם רק גרמו לי לבחילות ולכאבי ראש ולעייפות מוגברת. אני מודעת לכך שאני לא עומדת בקריטוריונים המתאימים לניתוח אך בכל זאת שמעתי שבחו"ל מבצעים אותם באנשים ב-bmi 30 עד 35. ואני כמעט בבמי. כל דבר הכי קטן שאני מכניסה לפי אני עולה ממנו במשקל. אני חושבת שקיים סיכוי גדול שהניתוח יוכל לשפר את המראה החיצוני שלי ואת הביטחון העצמי שלי וההרגשה שלי עם עצמ, אני מוכנה לשאת באחריות בכל זאת אם אני יוכל לעבור את הניתוח. (בקיצור אני באמת, באמת חושבת שניתוח הטבעת זה הפתרון הכי טוב ויעיל בשבילי ולדעתי).
    בנוסף לכך הייתי במעבדת שינה, ובתוצאות היה כתוב שהיו עצירות נשימה חלקיות של כ-חצי דקה בכל פעם איזה 6-7 פעמים בלילה.
    ואני גם נוחרת.
    אני אשמח מאוד לקבל ממך יעוץ במהרה כי אני כבר באמת מיואשת
    בתודה מראש בר

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח טבעת או החדרת בלון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבוצת תמיכה, דיאטה ופעילות גופנית

שולה זק
    22/11/2009

שלום בר
    עם BMI 29 לא עושים ניתוח.
    אני חושבת שאת צריכה להחליט ברצינות שאת רוצה לרדת במשקל ולאמץ לעצמך את הדרך הטובה ביותר בתוכלי להגיע להשגים רצויים ולשמרם לטווח ארוך. ניתוח הוא לא הוקוס פוקוס. לא יורדים במשקל מבלי לשתף פעולה ולשמור על תזונה נכונה.
    עצתי שתרשמי לקבוצת תמיכה לשינוי הרגלי אכילה. שם תקבלי תפריט מאוזן ותמיכה של קבוצה ומנחה . רצוי לשלב פעילות גופנית, אני משוכנעת שתצליחי לרדת במשקל ולהגיע לתוצאות הרצויות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח החדרת בלון

טירן פולק
    14/09/2014

שלום.
    רעייתי סובלת ממשקל יתר מזה שנים רבות (כיום מעל 230 ק"ג).
    בזמן האחרון מצבה הבריאותי הכללי התדרדר ממש.
    (בעיות בדרכי הנשימה והריאות).
    הוצע לנו ניתוח החדרת בלון לקיבה,
    נאמר לנו כי ניתן להוריד עד 40 ק"ג בעזרתו.
    מה את חושבת על כך?
    ובאיזה מוסד רפואי את מממליצה לעבור את הניתוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו