התייעצות...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• התייעצות...
    נטלי
    30/11/2009

שלום ד"ק מחאגנה האם אני רוצה לעבור את הניתוח השרוול ולפני שנתיים עברתי את ניתוח הטבעת האם זה מחייב קודם להוציא את הטבעת להמתין חודשיים ואז להתנתח או שאפשר לבחור לעשות את זה כבר באותו הניתוח?
    יהיה לי תור להתייעצות איתך ב- 16/12 ואני בטוחה שניישר קווים השאלה כרגע היא עם אני אצתרך לעבור שוב את כל הבדיקות האלו ועם כן איזה שאני אתחיל מעכשיו לעשות אותם ונקצר את הדברים ולגבי עם אני חייבת לעשות ניתוח מקדים להוצאת הטבעת או שזה נתון לבחירתי??

תודה רבה...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות

פרופ` אחמד מחג`נה
    30/11/2009

במקרים של כשלון טבעת ניתן לעבור לניתוח אחר - שרוול או מעקף. המלצתי היא להוציא קודם את הטבעת ולאחר מכן לבצע את הניתוח השני. כך זה מקטין סיבוכים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

נטלי
    04/12/2009

בוקר טוב עם אני בוחרת לעבור את הוצאת הטבעת ואת השרוול באותו הניתוח אתה תסכים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגישה

פרופ` אחמד מחג`נה
    04/12/2009

אני מציע שתקבעי פגישה ואסביר לך את הדברים
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו