שאלה לאחר ניתוח שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה לאחר ניתוח שרוול
    רינה
    06/12/2009

עברתי ניתוח שרוול ב - 15.11.09. משקל התחלתי 133 קג. בשבוע הראשון ירדתי 6 קג, בשבוע שני - 1.5 קג. אבל השבוע (שלישי) גיליתי עליה במשקל - 800 גר. אני אוכלת כמויות אוכל יחסית קטנות לתקופה שלפני הניתוח, אך הם גדלו משמעותית לשבוע הראשון לאחר הניתוח. האם אפשר לדבר על כישלון הניתוח (שרוול גדול מדיי) או שזו תופעה רגילה?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לאחר ניתוח שרוול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צפירת הרגעה !!!!

ליאור
    07/12/2009

קודם כל תרגעי!!!
    3 שבועות אחרי ניתוח את לא יכולה להכריז על שום כישלון...
    הירידה בשבועות הראשונים אכן גדולה , אך משקרת.המספרים הגדולים שאת רואה הם בעיקר נוזלים , ולא שומנים ששרפת.כמו שנוזלים נעלמים מהר הם גם חוזרים ולא מעידים על השמנה.
    בשלב של 3 שבועות מהניתוח את עדיין בשלב של נוזלים \ מרוסקים, שמן הסתם זה פחות משביע . כשתעברי לשלב מוצקים מלא תרגישי יפה את פעולת השרוול ואת ההגבלות שלו.
    כמו כן מציע לא להשקל בלחץ וקנאות כל יומיים - סתם מלחיץ :-)
    אני 3 חודשים אחרי הניתוח ואם יש משהו שאוכל לעזור \ לענות - רק תבקשי.
    יום טוב
    המון בהצלחה
    ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אחרי שבוע אחרי הניתוח זה נורמלי

אודליה
    09/12/2009

להיות רעבה?
    עברתי הניתוח לפני כשבוע , היום התחלתי עם ירקות ופירות מרוסקים להלן מה שאכלתי היום :

בבוקר שתיתי מוליט ויטמין ולאחר שעה 1/2שתיתי חצי מיכל ריוויון.
    בצהריים ריסקתי תפוח +אגס קטן ואכלתי זאת בלי בעייה בכלל ועוד הייתי יכולה לאכול עוד.
    אחרי שעתיים עשיתי לי פירה משני תפו"א וכפית חטינה מוכנה וגם עם זה לא לא היתה לי בעיה .
    האם הניתוח שלי לא טוב? אני מתה מפחד !!!!!
    האם ייתכן מצב כזה?
    יואו ... נראה לי מפחיד אפילו לחשוב זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז ככה :

ליאור
    09/12/2009

להרגיש רעב מותר והגיוני בהחלט - לא להבהל.
    גם אני נבהלתי בפעם הראשונה שסיימתי מעדן שלם ( אחרי שכל פעם אכלתי רק חצי ... )
    כמו שאמרתי בתגובה אחרת , מרגישים את ההגבלה טוב מאוד בשלב המוצקים...
    בקשר לתפריט שלך , מבחינת כמויות נראה סביר בהחלט , אבל אני לא בטוח ששבוע אחרי הניתוח אמןרים לאכול דברים שציינת ( אם אני לא טועה , תפוח אדמה, למשל , רק אחרי כשבועיים- אבל לא סגור על זה ) .
    כדאי , בעיקר בהתחלה , לדבוק בתפריט שהדיאטנית נותנת .
    אשמח לענות על שאלות נוספות
    בהצלחה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שרוול

פרופ` אחמד מחג`נה
    19/12/2009

זה טבעי יכול להיות תנודות קטנות למעלה או למטה. זה לא כשלון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו