מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה לאחר ניתוח שרוולרינה06/12/2009
עברתי ניתוח שרוול ב - 15.11.09. משקל התחלתי 133 קג. בשבוע הראשון ירדתי 6 קג, בשבוע שני - 1.5 קג. אבל השבוע (שלישי) גיליתי עליה במשקל - 800 גר. אני אוכלת כמויות אוכל יחסית קטנות לתקופה שלפני הניתוח, אך הם גדלו משמעותית לשבוע הראשון לאחר הניתוח. האם אפשר לדבר על כישלון הניתוח (שרוול גדול מדיי) או שזו תופעה רגילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפירת הרגעה !!!!
ליאור07/12/2009קודם כל תרגעי!!!
3 שבועות אחרי ניתוח את לא יכולה להכריז על שום כישלון...
הירידה בשבועות הראשונים אכן גדולה , אך משקרת.המספרים הגדולים שאת רואה הם בעיקר נוזלים , ולא שומנים ששרפת.כמו שנוזלים נעלמים מהר הם גם חוזרים ולא מעידים על השמנה.
בשלב של 3 שבועות מהניתוח את עדיין בשלב של נוזלים \ מרוסקים, שמן הסתם זה פחות משביע . כשתעברי לשלב מוצקים מלא תרגישי יפה את פעולת השרוול ואת ההגבלות שלו.
כמו כן מציע לא להשקל בלחץ וקנאות כל יומיים - סתם מלחיץ :-)
אני 3 חודשים אחרי הניתוח ואם יש משהו שאוכל לעזור \ לענות - רק תבקשי.
יום טוב
המון בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אחרי שבוע אחרי הניתוח זה נורמלי
אודליה09/12/2009להיות רעבה?
עברתי הניתוח לפני כשבוע , היום התחלתי עם ירקות ופירות מרוסקים להלן מה שאכלתי היום :
בבוקר שתיתי מוליט ויטמין ולאחר שעה 1/2שתיתי חצי מיכל ריוויון.
בצהריים ריסקתי תפוח +אגס קטן ואכלתי זאת בלי בעייה בכלל ועוד הייתי יכולה לאכול עוד.
אחרי שעתיים עשיתי לי פירה משני תפו"א וכפית חטינה מוכנה וגם עם זה לא לא היתה לי בעיה .
האם הניתוח שלי לא טוב? אני מתה מפחד !!!!!
האם ייתכן מצב כזה?
יואו ... נראה לי מפחיד אפילו לחשוב זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה :
ליאור09/12/2009להרגיש רעב מותר והגיוני בהחלט - לא להבהל.
גם אני נבהלתי בפעם הראשונה שסיימתי מעדן שלם ( אחרי שכל פעם אכלתי רק חצי ... )
כמו שאמרתי בתגובה אחרת , מרגישים את ההגבלה טוב מאוד בשלב המוצקים...
בקשר לתפריט שלך , מבחינת כמויות נראה סביר בהחלט , אבל אני לא בטוח ששבוע אחרי הניתוח אמןרים לאכול דברים שציינת ( אם אני לא טועה , תפוח אדמה, למשל , רק אחרי כשבועיים- אבל לא סגור על זה ) .
כדאי , בעיקר בהתחלה , לדבוק בתפריט שהדיאטנית נותנת .
אשמח לענות על שאלות נוספות
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה19/12/2009זה טבעי יכול להיות תנודות קטנות למעלה או למטה. זה לא כשלון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)