המשך לגבי בדיקות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• המשך לגבי בדיקות
    שולי
    23/12/2009

הייתי אצל רופא המשפחה אני בקופ"ח כללית ולפי הבנתי אין צורך בביקור אל פסיכיאטר......
    הבדיקות שניתנו לי הן:
    אולטראסאונד בטן עליונה
    צילום ו.ק.ת
    צילום חזה
    איסוף שתן
    ובדיקות דם

לאחר שאעשה את כל הבדיקות הנ"ל אפגש עם הרופא המנתח....בתקווה רבה שזה יהיה ד"ר מחאג'נה.

ה BMI שלי הוא 41.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך לגבי בדיקות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהצלחה

ליאור
    23/12/2009

בהצלחה בדרך שהתחלת בה היום.
    אם תצטרכי עזרה או שאלה כל שהיא - את מוזמנת
    ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך.....

שולי
    23/12/2009

כן התהליך החל היום.......התבשלתי עם מחשבות על הניתוח מספר חודשים...... והתקבלה ההחלטה......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת כירורג

שולה זק
    24/12/2009

ציינת שאת חברת כללית. איפה את גרה? ואם קבעת כבר תור למנתח? את יכולה לעשות תור עצמאית לכירורג ואם את בוחרת בדר' מחג'נה את יכולה לקבוע לרמב"ם או לאסותא חיפה.
    עליך להצטייד בהתחייבות של הקופה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני גרה ב..

שולי
    24/12/2009

תודה רבה לך על ההתעניינות והמענה המהיר.....
    אני גרה בכרמיאל.... למיטב הבנתי עדיף לעשות קודם את הבדיקות ואז לקבוע תור לרופא המנתח .
    שתי חברותיי נותחו אצל ד"ר מחאג'נה וכמובן שהן מרוצות מאוד..... עם תוצאות נפלאות.. אז אני ארצה לעבור אצלו את הניתוח.

השלב של אישור הקופה זה לאחר שאעשה את כל הבדיקות ואגש לייעוץ אצל הרופא.

אני מאוד מקווה שאני לא טועה... ואם כן אשמח להכוונה.....

בתודה מראש...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רצוי להגיע לכירורג

שולה זק
    24/12/2009

אני חושבת שרצוי לעשות תור לדר' מחג'נה ולקבל ממנו את רשימת הבדיקות אותן עליך לעבור. לפי מועד התור תדעי מתי לעשות בדיקות. אם את בוחרת להגיע לאסותא בחיפה התור קצר. אם את בוחרת להגיע לרמב"ם התור ארוך יותר. המנתח נותן לך רשימה מסודרת של בדיקות איתה את ניגשת לרופא המטפל והוא נותן לך את ההפניות לבדיקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו