מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- המשך לגבי בדיקותשולי23/12/2009
הייתי אצל רופא המשפחה אני בקופ"ח כללית ולפי הבנתי אין צורך בביקור אל פסיכיאטר......
הבדיקות שניתנו לי הן:
אולטראסאונד בטן עליונה
צילום ו.ק.ת
צילום חזה
איסוף שתן
ובדיקות דם
לאחר שאעשה את כל הבדיקות הנ"ל אפגש עם הרופא המנתח....בתקווה רבה שזה יהיה ד"ר מחאג'נה.
ה BMI שלי הוא 41.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
ליאור23/12/2009בהצלחה בדרך שהתחלת בה היום.
אם תצטרכי עזרה או שאלה כל שהיא - את מוזמנת
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך.....
שולי23/12/2009כן התהליך החל היום.......התבשלתי עם מחשבות על הניתוח מספר חודשים...... והתקבלה ההחלטה......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת כירורג
שולה זק24/12/2009ציינת שאת חברת כללית. איפה את גרה? ואם קבעת כבר תור למנתח? את יכולה לעשות תור עצמאית לכירורג ואם את בוחרת בדר' מחג'נה את יכולה לקבוע לרמב"ם או לאסותא חיפה.
עליך להצטייד בהתחייבות של הקופה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גרה ב..
שולי24/12/2009תודה רבה לך על ההתעניינות והמענה המהיר.....
אני גרה בכרמיאל.... למיטב הבנתי עדיף לעשות קודם את הבדיקות ואז לקבוע תור לרופא המנתח .
שתי חברותיי נותחו אצל ד"ר מחאג'נה וכמובן שהן מרוצות מאוד..... עם תוצאות נפלאות.. אז אני ארצה לעבור אצלו את הניתוח.
השלב של אישור הקופה זה לאחר שאעשה את כל הבדיקות ואגש לייעוץ אצל הרופא.
אני מאוד מקווה שאני לא טועה... ואם כן אשמח להכוונה.....
בתודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרצוי להגיע לכירורג
שולה זק24/12/2009אני חושבת שרצוי לעשות תור לדר' מחג'נה ולקבל ממנו את רשימת הבדיקות אותן עליך לעבור. לפי מועד התור תדעי מתי לעשות בדיקות. אם את בוחרת להגיע לאסותא בחיפה התור קצר. אם את בוחרת להגיע לרמב"ם התור ארוך יותר. המנתח נותן לך רשימה מסודרת של בדיקות איתה את ניגשת לרופא המטפל והוא נותן לך את ההפניות לבדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)