מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ~משך ההחלמה~תהל03/01/2010
שלום לכולם!
שאלתי מופנית למי שכבר עבר את הניתוח... לאחר כמה זמן שבתם לפעילות מלאה, תקינה ועצמאית?
תושה רבה, תהל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לחיים
ליבנה03/01/2010כחודשיים וחצי לאחר ניתוח.
חזרתי לעבודה אחרי שבוע.
חזרתי ל"הליכות" אחרי כ-4 שבועות.
חזרתי לפעילות גופנית מלאה אחרי חודש וחצי למעט כפיפות בטן שאותן אני מבצעת בכמות קטנה יותר.
לגבי האכילה - בכמויות קטנות!
עד עכשיו ירדתי כ- 18 ק"ג.
שיהיה לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תהל
ליאור04/01/2010חשוב לזכור שלכל אחד תהיה החלמה והתאוששות בקצב שונה .
שבועיים מהניתוח כבר לא הרגשתי כמעט כלום מהניתוח ( אולי רק תשישות ועייפות ) , והתחלתי קצת הליכות ותפקוד מלא.
חודש מהניתוח התחלתי גם פעילות גופנית מלאה כולל רכיבת אופניים והליכות ארוכות.
יש כאלה שסובלים מכאבים , יש כאלה שלא - שוב , מאוד אינדיבידואלי.
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה למשיבים
תהל09/01/2010אני מודה לכם מאד, אני גננת במקצועי... ומתכננת להינתח בחופשת פסח (כשבועיים וחצי).
אני עדיין מתלבטת האם לקיים את הניתוח בפסח או בחופש הגדול...
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)