מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מספר שאלות לפני ניתוח שרוולקצת חוששת14/01/2010
הי , החלטתי לעשות ניתוח שרוול. נפגשתי כבר עם ד"ר איילה פייגין והיא ציינה שהתור לניתוח הוא לפחות לעוד חצי שנה . מכיוון שאני לא מעוניינת לחכות כל כך הרבה זמן חשבתי לעשות את הניתוח באופן פרטי . אני שייכת לכללית מושלם והתשובות שאני מקבלת מהם לא ברורות כל כך בנוגע לעלות הניתוח(+אישפוז +סיכות) . הבנתי שד"ר איילה פייגין לא עובדת עם קופת חולים כללית ולכן זה יותר יקר, אין לי ביטוח חיים של חברה פרטית .אני לקראת סוף הבדיקות שהיא שלחה אותי ...
שאלות :
1.האם משהו יודע כמה עולה ניתוח באסותא /מדיקל סנטר למבוטח של כללית כאשר הרופא המנתח הוא לא רופא שעובד עם כללית ?
2. האם יש לכם שמות של רופאים מומלצים שעובדים עם קופת חולים כללית מאזור המרכז?
3.האם כשעושים את הניתוח באופן פרטי כל הביקורות לאחר מכן גם באופן פרטי ואם כן מה בערך העלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלות ניתוח שרוול באופן פרטי 83000
איציק סבג24/10/2011ועלות טבעת 33000 אלף שח כולל הטבעת. זה נכון למאי 2011.
כמובן שניתוח שרוול הרבה יותר טוב ומועיל. ויש בו איכות חיים אבל לא כולם יכולים לעמוד במחיר הזה. ולכן הם ילכו על ניתוח טבעת.
מה שחשוב זה: שמי שהולך לעשות טבעת שידע גם את החסרונות שלו. כגון הקאות לרוב. סבל. והכי חשוב זה שכולם בורחים ממך בגלל שבכל מקום שאתה יושב אתה דופק גרפסים מגעילים. ואז בנוסף לזה שאין אוכל אתה גם נידחה חברתית.
זה אחד הדברים החשובים שאיש לא יספר לכם. רק אם תפגשו אישית אנשים שעשו טבעת או בני משפחה שחיים עם מישהו שעשה טבעת.
לגבי השרוול זה פשוט איכות חיים כי אתה יכול לאכול הכל רק שאתה מוגבל בכמות.
הכותב הינו משרוול ומאושר מזה כחצי שנה ע"י ד"ר ספוזניקוב שמעון התותח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיפה המחירים ההזויים האלה- תגובה
שולה זק24/10/2011ראשית אין דבר כזה "פרטי". אולי אלו סכומים למי שאין לו ביטוח רפואי כלל ועומד בקריטריונים ומשלם הכל מכיסו. מי שיש לו ביטוח רפואי משלם רק השתתפות עצמי במרכז רפואי פרטי כמו אסותא מדיקל סנטר אלישע.
ההשתתפות העצמית הגבוהה ביותר היא 18,000 אלף ש"ח למבוטחי כללית עם מושלם.
אז אנא תפסיקו עם מסעי ההפחדה על הסכומים הלא ראליים.
מה שכן הבנתי שלאחרונה באסותא רמל החייל יש מחירים הזויים מעט - תלוי בקופה אליה שייכים.
חוץ מזה - ניתן לפנות לבתי חולים ציבוריים שם העלות מסתכמת ב 28 ש"ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי ספוזניקוב המנתח
צוקולוק24/10/2011האם אתה מתכוון למנתח שעובד בקפלן ברחובות???
אני עברתי כבר את כל השלבים של לפני ניתוח ורק מתמהמהת מלהזמין תור לניתוח משום מה...
בעיקרון רציתי מההתחלה את השרוול ואז הרופא שהצלימו לי עליו אבנט שיכנע אותי לטבעת ואז שוב התשכנעתי לשרוול והמליצו לי בחום על ספוזניקוב מקפלן שזאת עיר מגוריי ומעדיפה משהו קרוב, מה גם ששמעתי שזה צוות שנמצא שם תמיד כולל פסיכולוג ומשהו שמלווה אותך.
יש לך איזה שהם תובנות חדשות לתת לי עליו ולהניתוח עצמו?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה4
שירן24/10/2011שלא תעזי לעשות טבעת רק שרוול אצל אנייה פיגין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלללל
שירן24/10/2011זה ידוע שטבעת לא יעילה בכלל השרוול זה הניתוח הכי מוצלח שיש
אני ביום חמישי עוברת אותו בעזרת השם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכללית מושלם - תגובה
נילי24/10/2011שלום, אני גם בכללית ועושה ניתוח פרטי בבית חולים ציבורי. אז בבית חולים הציבורי עלות הניתוח (כולל הכול) 8,300 ש"ח למבוטחי כללית מושלם. כללית פלטינום - כ-1,500 ש"ח. אני שוב מדגישה - מדובר בבית חולים ציבורי, רופא בהסדר עם הכללית, ניתוח - דרך שר"פ. במרכזי בריאות לא ציבוריים/ממשלטיים נכנסות לעלות גם הוצאות נוספות - כך שהן מגדילות את המחיר סופי פי 4-5. אז תכנסי לאתר של כללית, תבחרי רשימה של רופאים (כירורגיה כללית). במקביל ניתן להתקשר ל- *2700 ולקבל הדרכה כיצד לחפש את הרופא, מי עובד באזור שלך. אבל בינינו - מה זה חצי שנה ? זה לא הרבה בכלל. זה זמן טוב להתכונן ולהכנס למעקב. בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנילי את מטעה!!!! - תגובה
שולה זק24/10/2011בבית חולים ציבורי הניתוח הוא ללא עלות כספית בכלל - פרט להתחייבות הקופה בסך 28 ש"ח!!!!
שר"פ יש רק בירושלים, אלא אם הצטרפו בתי חולים נוספים להסדר.
אז אנא לא לנטעות את המבוטחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
שירן24/10/2011היי
דבר ראשון אנייה פייגין היא מס 1 ורק אצלה תעשי אני ביום חמישי עוברת ניתוח והיא תנתח אותי בבית חולים פרטי עדיף מאשר בציבורי שהיא לא יכולה להתחייב לך שהיא תנתח אותך אני גם בקופת חולים כללית למזלי יש לי את הביטוח שממן ועדיף לך לשלם קצת כסף שרק היא תנתח אותך אין עלייה
שיהיה לך המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות קטנה
קצת חוששת14/01/2010התכוונתי לד"ר אניה פייגין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוששת
שולה זק14/01/2010תבררי במרכזים את ההסכמים שלהם עם הכללית ואת רשימת הרופאים.
העלויות את צריכה לברר בקופה מה ההשתתפות העצמית שלך בהתאם למרכז אליו את הולכת ולרופא המנתח. (כל זאת בכפוף לתנאי הקופה שלך). עד כמה שידוע לי העלויות שונות ממרכז למרכז ומרופא לרופא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)