שינוי הרגלים לקראת ניתוח שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שינוי הרגלים לקראת ניתוח שרוול
    עדי
    16/01/2010

הי
    אני אחרי דיאטות רבות שהצליחו לטווח קצר, ומתכננת לעשות ניתוח שרוול. לאחר הניתוח חייבים לשמור על הרגלי תזונה ופעילות בכדי להצליח, לכן חשבתי להתחיל לשנות הרגלים כבר עכשיו ולבוא מוכנה לניתוח: ללעוס יותר את האוכל, לאכול לאט, לעשות פעילות גופנית. אך אני לא מצליחה, וחוזרת ל"התקפי אכילה" ומתוק, ומפחדת שגם לאחר הניתוח לא אצליח לסגל הרגלים אלו והקיבה תתרחב, והניתוח לא יהיה אפקטיבי. האם במצב כזה עדיף מראש שלא לעשות את הניתוח או שהניתוח נותן "כוח" לעשות את השינויים בהרגלים? כיצד אפשר להתכונן לשינוי בהרגלים ולוודא שאני מוכנה אליהם?
    שמעתי על סדנאות "מסע לחיים" של ליאור שלייפר. האם מומלצות? האם כדאי לעשות לפני הניתוח?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני ניתוח

פרופ` אחמד מחג`נה
    16/01/2010

בהחלט נכון. הניתוח הינו הכלי אשר יעזור לך בקלילות להתרגל לאורח חיים שונה. בניתוח יש שנויים הורמונלים אשר יסייעו לך לרכוש אורח חיים מתאים. אין צורך בהכנה או אימון לפני ניתוח. פשוט תלכי על זה
    אשמח לעזור בהמשך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו