כלכלה לאחר ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• כלכלה לאחר ניתוח
    חן
    24/01/2010

היי לכולם,
    אני אחרי ניתוח שרוול (10 ימים). כבר התחלתי לאכול מוצקים כמו פרכיות וגבינה ומעט טונה במיונז.
    רציתי לדעת אם אפשר גם לאכול במבה..? ואיזה עוד דברים אפשר לגוון איתם? מותר כבר ביצה רכה? או מקושקשת?
    תודה רבה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלכלה לאחר ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט מאוזן

שולה זק
    24/01/2010

שלום
    אני ממליצה לפנות לדיאטנית ולקבל ממנה תפריט מאוזן מה אפשר לאכול ומה רצוי לאכול.
    חשוב לאכול אוכל מזין ובריא (במבה זה לא אוכל). אפשר לאכול מרק וירקות מבושלים. קציצות. פירה. פירות כמו בננה. קיוי.
    אך כפי שציינתי רצוי ללכת לדיאטנית ולקבל תפריט מסודר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי חן

ליאור
    25/01/2010

אפשר ואפילו מומלץ ביצה - רצוי אחת ליום - חלבון חשוב .
    כמו ששולה אמרה כדאי לקבל תפריט מהדיאטנית , ועדיף אחת שמתמחה בניתוחי קיצור קיבה .
    אם יש עו הרבה זמן עד שתיפגשי אוכל לשלוח לך תפריט דוגמה.
    עיצה אישית:
    חטיפים מלוחים ובמבה בעיקר עוברים ומתעכלים מאוד בקלות - ואפילו אין הרגשה של "מלא" בבטן .
    זה מטעה מאוד ויכול לגרום לך לאכול כמות גדולה בלי לשים לב - חבל.
    אם את מרגישה שאת חייבת את מנת הבמבה היומית , תדאגי שזה יהיה מחבילה קטנה ולא גדולה , ועדיף לקחת כמות קבועה ומוגבלת מראש.
    את הטיפ הזה נותן מניסיון ... :-)
    בהצלחה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפ על טיפ

שולה זק
    25/01/2010

אם כבר ביצה - אז הנה טיפי. כדאי לאכול ביצה קשה.
    ביצה קשה ממלאת. נותנת הרגשת שובע. רצוי לפני יציאה לארוע לאכול ביצה קשה וקצת גבינות ואז בארוע לא נתפתה "לדבר עבירה".
    אישית אני לא אוהבת את המונחים "אסור" ו"להימנע" - כשמדובר באוכל.
    אני דוגלת בהפעלת שיקול דעת ומותר הכל, רק לא לאבד את ה"שפיות" כשאנחנו בחברת אוכל.
    לזכור את הכלי, השוטר, החבר - איך שלא נקרא לו - הצמוד לנו בבטן ונותן לנו את היכולת להתמודד ולהגיע לתוצאות משביעות רצון לטווח ארוך
    בהצלחה לכל המתמודדים ומתמודדות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו